Samo da povreda ne bude...!

Miloš Teodosić izostaće i s turnira u Nemačkoj.

Košarka 18.08.2017 | 17:30
Samo da povreda ne bude...!
Počinje Superkup u Nemačkoj!

Seriju prijateljskih mečeva košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja u Hamburgu, gde će prvi test odraditi protiv Poljske. Kadrovski problemi ni ovog leta nisu zaobišli Orlove, budući da su zbog ovih ili onih razloga brojni igrači van stroja. Poslednji u nizu problema s kojim se suočio Aleksandar Đorđević je povreda Miroslava Raduljice, koji će definitivno propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo. Kapiten Miloš Teodosić i dalje nije u mogućnosti da pomogne saigračima, Nemanja Nedović je otputovao u Malagu na dodatne preglede, dok je odranije poznato da Marko Simonović neće konkurisati za najboljih 12.

Srbija je u Nemačku "odletela" sa osvojenim Trofejem Beograda, nakon što je deklasirala Grčku (93:61), potom nešto teže slavila protiv Crne Gore (82:71).

Poljaci su dva puta savladali Češku u prijateljskim okršajima, minimalno su poraženi od "kombinovanih" Litvanaca, da bi nakon trijumfa nad Letonijom od četiri poena, izgubili od iste ekipe znatno ubedljivije. Na protekla dva meča u timu nije bilo dvojice bitnih centara u rotaciji Karnovkog i Lampea. Prema informacijama iz Poljske, Lampe je i dalje rovit, ali je doputovao u Hamburg i pokušaće da pomogne ekipi.

SUPERKUP - 1. DAN

18.30 Nemačka - Rusija
21.00 Poljska - Srbija

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar