Милан одустаје од Санчеса!

Покушаће да доведе једног од четворице из Премијер лиге! Потрага за везистом се наставља на Острву.

Фудбал 19.08.2017 | 19:00
Милан одустаје од Санчеса!
Уз све напоре и силну жеља да ангажује Рената Санчеса, Милан ипак неће успети да овог лета доведе Португалца из Бајерна. Немачки клуб је остао непопустљив у ставу да Санчесможе да иде само на позајмицу без права откупа уговора. Што значи да Росонери морају да се окрену неким другим решењима...

Италијанска ТВ станица Спортиталиа је јавила да се Милан преоријентисао на енглеско тржиште, односно да су сада у игри четворица кандидата из Премијер лиги. Према сазнањима овог италијанског медија, могућа појачања Милана су Јоан Кабај (Кристал Палас), НампалисМенди (Лестер), Етјен Капу (Вотфорд) и Џек Вилшир (Арсенал).

Кабај је можда најреалнија мета и најбоље решење. Кошта око 10.000.000 евра с обзиром да је ушао у последњу годину уговора и Кристал Палас не би могао да уради много тога како би га задржао. Менди је дошао прошлог лета као замена за Кантеа, али није испунио очекивања и имао је проблем са тешком повредом. Капу је стандардан у Вотфорду и клуб са Викариџ Роуда га се не би тек тако одрекао. Што се Вилшира тиче, он се вратио у Арсенал са позајмице у Борнмуту, а Венгер тврди да рачуна на њега. И прошлог лета је био жеља Милана, али је проблем његова висока плата.

Видећемо како ће се завршити Миланова потрага за везистом. Тренутно је приоритет реализација Калинићевог трансфера после којег ће Росонери све снаге усмерити на довођење појачања у везни ред.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар