Milan odustaje od Sančesa!

Pokušaće da dovede jednog od četvorice iz Premijer lige! Potraga za vezistom se nastavlja na Ostrvu.

Fudbal 19.08.2017 | 19:00
Milan odustaje od Sančesa!
Uz sve napore i silnu želja da angažuje Renata Sančesa, Milan ipak neće uspeti da ovog leta dovede Portugalca iz Bajerna. Nemački klub je ostao nepopustljiv u stavu da Sančesmože da ide samo na pozajmicu bez prava otkupa ugovora. Što znači da Rosoneri moraju da se okrenu nekim drugim rešenjima...

Italijanska TV stanica Sportitalia je javila da se Milan preorijentisao na englesko tržište, odnosno da su sada u igri četvorica kandidata iz Premijer ligi. Prema saznanjima ovog italijanskog medija, moguća pojačanja Milana su Joan Kabaj (Kristal Palas), NampalisMendi (Lester), Etjen Kapu (Votford) i Džek Vilšir (Arsenal).

Kabaj je možda najrealnija meta i najbolje rešenje. Košta oko 10.000.000 evra s obzirom da je ušao u poslednju godinu ugovora i Kristal Palas ne bi mogao da uradi mnogo toga kako bi ga zadržao. Mendi je došao prošlog leta kao zamena za Kantea, ali nije ispunio očekivanja i imao je problem sa teškom povredom. Kapu je standardan u Votfordu i klub sa Vikaridž Rouda ga se ne bi tek tako odrekao. Što se Vilšira tiče, on se vratio u Arsenal sa pozajmice u Bornmutu, a Venger tvrdi da računa na njega. I prošlog leta je bio želja Milana, ali je problem njegova visoka plata.

Videćemo kako će se završiti Milanova potraga za vezistom. Trenutno je prioritet realizacija Kalinićevog transfera posle kojeg će Rosoneri sve snage usmeriti na dovođenje pojačanja u vezni red.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar