Евертон се још нада Кости!

он не хаје за претње из Челсија! Шпански нападач и даље чека расплет.

Фудбал 19.08.2017 | 17:00
Евертон се још нада Кости!
Дијего Коста је јуче одлетео у Шпанију упркос наредбама из Челсија да се врати на тренинг Плаваца и прикљули се Контеовом тиму. Коста је допутовао у Мадрид одакле ће покушати да изврши притисак на Челси да га прода Атлетику.

Он је изиричит у намери да се врати у Мадрид, али проблем што је што Јорганџије не могу да га региструју пре јануара и што не нуде довољно новца за откуп уговора од Челсија. Први проблем се може решити договором са Депортивом да Коста одигра шест месеци на позајмици у Ла Коруњи, али решење другог проблема још није на видику.

Оно што не неће да плати Атлетико, радо би платио Евертон. Роналд Куман се нада да би спектакуларан прелазни рок могао да заврши довођењем Косте. Ако убеди играча...

„Наравно да желимо појачања за будућност, али ако можемо да добијемо неке од тренутно најбољих играча, онда зашто да не? На шест месеци, годину или две. Имамо капацитет да доводимо добре играче, али не играмо у Лиги шампиона због чега нам је теже да добијемо пристанак неких од њих“, рекао је Куман.

И док се Куман и даље нада да ће се Коста предомислити, играч у Мадриду чека да Челси попусти пред понудом Ателтика.

„Одлука је донесена, морам да се вратим у Ателтико. Челси не жели да ме пусти, али верујем да ће се ситуација решити и да ћу се  вратити у Шпанију“, рекао је Коста.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар