Everton se još nada Kosti!

on ne haje za pretnje iz Čelsija! Španski napadač i dalje čeka rasplet.

Fudbal 19.08.2017 | 17:00
Everton se još nada Kosti!
Dijego Kosta je juče odleteo u Španiju uprkos naredbama iz Čelsija da se vrati na trening Plavaca i prikljuli se Konteovom timu. Kosta je doputovao u Madrid odakle će pokušati da izvrši pritisak na Čelsi da ga proda Atletiku.

On je iziričit u nameri da se vrati u Madrid, ali problem što je što Jorgandžije ne mogu da ga registruju pre januara i što ne nude dovoljno novca za otkup ugovora od Čelsija. Prvi problem se može rešiti dogovorom sa Deportivom da Kosta odigra šest meseci na pozajmici u La Korunji, ali rešenje drugog problema još nije na vidiku.

Ono što ne neće da plati Atletiko, rado bi platio Everton. Ronald Kuman se nada da bi spektakularan prelazni rok mogao da završi dovođenjem Koste. Ako ubedi igrača...

„Naravno da želimo pojačanja za budućnost, ali ako možemo da dobijemo neke od trenutno najboljih igrača, onda zašto da ne? Na šest meseci, godinu ili dve. Imamo kapacitet da dovodimo dobre igrače, ali ne igramo u Ligi šampiona zbog čega nam je teže da dobijemo pristanak nekih od njih“, rekao je Kuman.

I dok se Kuman i dalje nada da će se Kosta predomisliti, igrač u Madridu čeka da Čelsi popusti pred ponudom Ateltika.

„Odluka je donesena, moram da se vratim u Ateltiko. Čelsi ne želi da me pusti, ali verujem da će se situacija rešiti i da ću se  vratiti u Španiju“, rekao je Kosta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar