ЛЕ: Ђукић каже "споро", а Николић "ружно"!

Исту су поруку хтели да пошаљу тренери Партизана и Видеотона, али су за то употребили другачије придеве.  Ђукић: Не знам да ли је у питању био страх од грешке… Николић: Ружна такмичарска утакмица! Присталице српског шампиона су сигурно очекивале лепршавију игру и офанзивнијег домаћина, али му то у значајној мери није дозволио противник.

Фудбал 18.08.2017 | 09:00
ЛЕ: Ђукић каже "споро", а Николић "ружно"!
Утакмица између Партизана и Видеотона (0:0) у првом мечу плеј-офа за Лигу Европе разочарала је квалитетом, а када се на то дода и то да је због казне УЕФА била лишена фудбалске атмосфере - утисак је да је била још недопадљивија...

Утакмица није била по укусу љубитеља фудбалске игре, али коначан исход меча између Партизана и Видеотона (0:0) оставио је оба тима са добрим изгледима за пролазак у групну фазу такмичења Лиге Европе.

Присталице српског шампиона су сигурно очекивале лепршавију игру и офанзивнијег домаћина, али му то у значајној мери није дозволио противник.

У томе су сложни и тренери два тима Мирослав Ђукић и Марко Николић који су у изјави за РТС имали исти утисак о овом сусрету, само су их описали другачијим придевима.

Тренер црно-белих каже "споро".

"Заиста спор ритам меча... Нисмо наметнули нашу игру, да ли је то страх од грешке или то што је противник био затворен...", остао је недоречен Ђукић који је додао: "Нисмо остварили пас игру, покушали смо преко Салета (Саша Илић), да добијемо конекцију између шпицева, а остаје нам још тих 90 минута у гостима".

Како у реваншу?

"Тамо ће и Видеотон морати да игра другачије, биће сигурно више простора, а ми морамо да повежемо игру између линија у везном реду. Вероватно ћемо тамо бити слободнији, без страха, а они ће имати притисак који ћемо ми искоритисти", одговорио је Мирослав Ђукић.

Марко Николић је у првом делу разговора још једном поновио да су "емоције и љубав ту" када игра против Партизана, али је остао скроман и казао да није први који као тренер или играч који игра против вољеног клуба, те да су то чинили "и већи од њега" попут Саше Ђорђевића, Жељка Обрадовића...

О самој утакмици рекао је да је била "ружна".

"Завршили смо меч са тимом који нисмо могли ни да сањамо. Дошли смо без двојице, тројица су морала да изађу из игре (повреде прим.аут.), па су морали резервисти младог тима на терен. Ружна, такмичарска утакмица...", казао је Николић који је рекао да ће све бити решено у Фелчуту.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар