LE: Đukić kaže "sporo", a Nikolić "ružno"!

Istu su poruku hteli da pošalju treneri Partizana i Videotona, ali su za to upotrebili drugačije prideve.  Đukić: Ne znam da li je u pitanju bio strah od greške… Nikolić: Ružna takmičarska utakmica! Pristalice srpskog šampiona su sigurno očekivale lepršaviju igru i ofanzivnijeg domaćina, ali mu to u značajnoj meri nije dozvolio protivnik.

Fudbal 18.08.2017 | 09:00
LE: Đukić kaže "sporo", a Nikolić "ružno"!
Utakmica između Partizana i Videotona (0:0) u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope razočarala je kvalitetom, a kada se na to doda i to da je zbog kazne UEFA bila lišena fudbalske atmosfere - utisak je da je bila još nedopadljivija...

Utakmica nije bila po ukusu ljubitelja fudbalske igre, ali konačan ishod meča između Partizana i Videotona (0:0) ostavio je oba tima sa dobrim izgledima za prolazak u grupnu fazu takmičenja Lige Evrope.

Pristalice srpskog šampiona su sigurno očekivale lepršaviju igru i ofanzivnijeg domaćina, ali mu to u značajnoj meri nije dozvolio protivnik.

U tome su složni i treneri dva tima Miroslav Đukić i Marko Nikolić koji su u izjavi za RTS imali isti utisak o ovom susretu, samo su ih opisali drugačijim pridevima.

Trener crno-belih kaže "sporo".

"Zaista spor ritam meča... Nismo nametnuli našu igru, da li je to strah od greške ili to što je protivnik bio zatvoren...", ostao je nedorečen Đukić koji je dodao: "Nismo ostvarili pas igru, pokušali smo preko Saleta (Saša Ilić), da dobijemo konekciju između špiceva, a ostaje nam još tih 90 minuta u gostima".

Kako u revanšu?

"Tamo će i Videoton morati da igra drugačije, biće sigurno više prostora, a mi moramo da povežemo igru između linija u veznom redu. Verovatno ćemo tamo biti slobodniji, bez straha, a oni će imati pritisak koji ćemo mi iskoritisti", odgovorio je Miroslav Đukić.

Marko Nikolić je u prvom delu razgovora još jednom ponovio da su "emocije i ljubav tu" kada igra protiv Partizana, ali je ostao skroman i kazao da nije prvi koji kao trener ili igrač koji igra protiv voljenog kluba, te da su to činili "i veći od njega" poput Saše Đorđevića, Željka Obradovića...

O samoj utakmici rekao je da je bila "ružna".

"Završili smo meč sa timom koji nismo mogli ni da sanjamo. Došli smo bez dvojice, trojica su morala da izađu iz igre (povrede prim.aut.), pa su morali rezervisti mladog tima na teren. Ružna, takmičarska utakmica...", kazao je Nikolić koji je rekao da će sve biti rešeno u Felčutu.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar