Ристић послије Звезде: Био је гол, али Боже мој...!

Михаило Ристић, најбољи играч у редовима Краснодара у победи над Црвеном звездом (3:2), каже да је тек у свлачионици видео да му није признат чист гол.  Ристић о непризнатом голу: Можда је то био неки знак! „Играо сам најбоље што могу, био сам поцепан. Нисам видео да је прешла линију, лежао сам на земљи”, каже Звездино дете.

Фудбал 18.08.2017 | 09:45
Ристић послије Звезде: Био је гол, али Боже мој...!
"Тешко питање – играо сам онако како сам морао, шта је ту је. Што се гола тиче – када сам шутнуо, пао сам на земљу и нисам знао о чему се ради, тј. о чему причају моји саиграчи, да бих тек на поновљеном снимку у свлачионици видео... Очигледно да је био гол, али боже мој... Не знам, можда и све то нешто значи", рекао је Ристић.

Црвено-бели су одиграли храбро и имају активан резултат пред реванш у Београду наредног четвртка, али је велико питање како би се кретао резултат да момку, који је пре месец и по дана управо из Звезде стигао у Русију, признат регуларан гол.

Звездино дете признаје да тешко подноси овај двомеч, али и истиче да је професионалац и да жели да његов тим буде тај који ће играти Европу на јесен.

"Одлично познајем ову екипу Црвене звезде, из добро познатих разлога. Знали смо шта да очекујемо, знали смо како ће они играти, али су нам дали голове на начин на који то често и чине. Била је ово отворена, тешка утакмица – резултат такав какав јесте и одлична увертира за Београд. И у Србији очекујем изузетно напорну утакмицу, са много шанси на обе стране... На Маракани никоме није лако, бар ја знам како је тамо, али ето...Још ништа није готово, а никако нисам желео да извучемо Звезду", закључио је Ристић.

За крај, везиста није желео да коментарише констатацију новинара да бивши тренер Црвене звезде погрешно користио као левог бека, нагласивши и да у Краснодару игра на неколико различитих позиција.



Најбољи меч у досадашњем току каријере и то баш против клуба у којем је одрастао. Доскорашњи играч Црвене звезде Михаило Ристић био је највећа опасност по гол Милана Борјана у Краснодару, претио је из свих позиција, био заслужан за први гол, а није му признат чист погодак у 59. минуту.

Руски тим са предношћу од 3:2 долази на стадион Рајко Митић за седам дана.

„Одлицно познајемо ову екипу Црвене звезде. Дали су голове на начин на који то раде. Биће нам тешко на Маракани. Ништа још није готово”, рекао је Ристић.

Ристић као Лампард! Судија и срећа уз Звезду, Русима није признат чист гол (ВИДЕО)

Да ли си баш морао да одиграш овако?

„Па играо сам најбоље што могу. Био сам поцепан. Онај гол, можда је то био неки знак. Нисам видео да је лопта прошла линију. Био сам на земљи“.

Да ли си некад играо боље?

„Мислим да јесам“.

Да ли си овим показао да су у Звезди погрешили што су те ставили на бека?

„Ако ви тако кажете, видећемо за седам дана“, закључио је Ристић.

Реванш на стадиону Рајко Митић игра се наредног четвртка од 21 час.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар