Ristić poslije Zvezde: Bio je gol, ali Bože moj...!

Mihailo Ristić, najbolji igrač u redovima Krasnodara u pobedi nad Crvenom zvezdom (3:2), kaže da je tek u svlačionici video da mu nije priznat čist gol.  Ristić o nepriznatom golu: Možda je to bio neki znak! „Igrao sam najbolje što mogu, bio sam pocepan. Nisam video da je prešla liniju, ležao sam na zemlji”, kaže Zvezdino dete.

Fudbal 18.08.2017 | 09:45
Ristić poslije Zvezde: Bio je gol, ali Bože moj...!
"Teško pitanje – igrao sam onako kako sam morao, šta je tu je. Što se gola tiče – kada sam šutnuo, pao sam na zemlju i nisam znao o čemu se radi, tj. o čemu pričaju moji saigrači, da bih tek na ponovljenom snimku u svlačionici video... Očigledno da je bio gol, ali bože moj... Ne znam, možda i sve to nešto znači", rekao je Ristić.

Crveno-beli su odigrali hrabro i imaju aktivan rezultat pred revanš u Beogradu narednog četvrtka, ali je veliko pitanje kako bi se kretao rezultat da momku, koji je pre mesec i po dana upravo iz Zvezde stigao u Rusiju, priznat regularan gol.

Zvezdino dete priznaje da teško podnosi ovaj dvomeč, ali i ističe da je profesionalac i da želi da njegov tim bude taj koji će igrati Evropu na jesen.

"Odlično poznajem ovu ekipu Crvene zvezde, iz dobro poznatih razloga. Znali smo šta da očekujemo, znali smo kako će oni igrati, ali su nam dali golove na način na koji to često i čine. Bila je ovo otvorena, teška utakmica – rezultat takav kakav jeste i odlična uvertira za Beograd. I u Srbiji očekujem izuzetno napornu utakmicu, sa mnogo šansi na obe strane... Na Marakani nikome nije lako, bar ja znam kako je tamo, ali eto...Još ništa nije gotovo, a nikako nisam želeo da izvučemo Zvezdu", zaključio je Ristić.

Za kraj, vezista nije želeo da komentariše konstataciju novinara da bivši trener Crvene zvezde pogrešno koristio kao levog beka, naglasivši i da u Krasnodaru igra na nekoliko različitih pozicija.



Najbolji meč u dosadašnjem toku karijere i to baš protiv kluba u kojem je odrastao. Doskorašnji igrač Crvene zvezde Mihailo Ristić bio je najveća opasnost po gol Milana Borjana u Krasnodaru, pretio je iz svih pozicija, bio zaslužan za prvi gol, a nije mu priznat čist pogodak u 59. minutu.

Ruski tim sa prednošću od 3:2 dolazi na stadion Rajko Mitić za sedam dana.

„Odlicno poznajemo ovu ekipu Crvene zvezde. Dali su golove na način na koji to rade. Biće nam teško na Marakani. Ništa još nije gotovo”, rekao je Ristić.

Ristić kao Lampard! Sudija i sreća uz Zvezdu, Rusima nije priznat čist gol (VIDEO)

Da li si baš morao da odigraš ovako?

„Pa igrao sam najbolje što mogu. Bio sam pocepan. Onaj gol, možda je to bio neki znak. Nisam video da je lopta prošla liniju. Bio sam na zemlji“.

Da li si nekad igrao bolje?

„Mislim da jesam“.

Da li si ovim pokazao da su u Zvezdi pogrešili što su te stavili na beka?

„Ako vi tako kažete, videćemo za sedam dana“, zaključio je Ristić.

Revanš na stadionu Rajko Mitić igra se narednog četvrtka od 21 čas.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar