Вујошевићу позлило, мора хитно у Београд!

Селектор Босне и Херцеговине Душко Вујошевић налази се у лошем здравственом стању, преноси Кошаркашки савез БИХ.  КС БИХ објавио је саопштење у којем наводи да је легендарни кошаркашки радник, због нагло погоршаног здравственог стања, хитно превезен из Братиславе у Београд.

Кошарка 17.08.2017 | 23:45
Вујошевићу позлило, мора хитно у Београд!
Конзилијум лекара, у телефонском контакту, из Сарајева, Београда и Братиславе је једногласно препоручио да је левој нози потребан хитни третман у хипербаричној комори, како не би дошло до тешких последица.

Душко Вујошевић, легендарни тренер кошаркаша Партизана и актуелни селектор репрезентације Босне и Херцеговине, хитно је вечерас превезен из Братиславе у Београд због нагло погоршаног здравственог стања, саопштио је КС БИХ у четвртак увече.

"Са жаљењем обавјештавамо јавност која прати кошарку у Босни И Хереговини да селектор, господин Душко Вујошевић из здравствених разлога није могао отпутовати у Јерменију са екипом на најважнију и одлучујућу утакмицу", саопштено је на званичном сајту Кошаркашког савеза Босне и Херцеговине.

"Конзилијум љекара, у телефонском контакту, из Сарајева, Београда и Братиславе је једногласно препоручио да је лијевој нози потребан хитни третман у хипербаричној комори, како не би дошло до тешких посљедица. Змајеве ће предводити први помоћник селектора Вујошевића, господин Менсур Бајрамовић, а они ће бити додатно мотивисани да надокнаде одсуство селектора", наводи се у кратком обавештењу.

БиХ је побиједила у Словачкој, а у суботу од 18 часова "змајеви" ће играти у Јерменији, против домаћина, за пролаз у наредну рунду квалификација за Свјетско првенство у Кини 2018. године.

Извор: Б92/мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

18.08.2017 06:50

Брз опоравак и повратак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

18.08.2017 07:14

ЗИВ И ЗДРАВ БИО ,НАДАМ СЕ ДА ЦЕС ИЗАЦИ КАО ПОБЈЕДНИК ИЗ НАЈВЕЦЕ БОРБЕ У ТВОМ ЗИВОТУ И НА РАДОСТ ЦИЈЕЛЕ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ ВРАТИТИ НА КОРМИЛО..УЗ ТЕБЕ СМО МИ САРАЈЛИЈЕ..

ОДГОВОРИТЕ