Vujoševiću pozlilo, mora hitno u Beograd!

Selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević nalazi se u lošem zdravstvenom stanju, prenosi Košarkaški savez BIH.  KS BIH objavio je saopštenje u kojem navodi da je legendarni košarkaški radnik, zbog naglo pogoršanog zdravstvenog stanja, hitno prevezen iz Bratislave u Beograd.

Košarka 17.08.2017 | 23:45
Vujoševiću pozlilo, mora hitno u Beograd!
Konzilijum lekara, u telefonskom kontaktu, iz Sarajeva, Beograda i Bratislave je jednoglasno preporučio da je levoj nozi potreban hitni tretman u hiperbaričnoj komori, kako ne bi došlo do teških posledica.

Duško Vujošević, legendarni trener košarkaša Partizana i aktuelni selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, hitno je večeras prevezen iz Bratislave u Beograd zbog naglo pogoršanog zdravstvenog stanja, saopštio je KS BIH u četvrtak uveče.

"Sa žaljenjem obavještavamo javnost koja prati košarku u Bosni I Heregovini da selektor, gospodin Duško Vujošević iz zdravstvenih razloga nije mogao otputovati u Jermeniju sa ekipom na najvažniju i odlučujuću utakmicu", saopšteno je na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

"Konzilijum ljekara, u telefonskom kontaktu, iz Sarajeva, Beograda i Bratislave je jednoglasno preporučio da je lijevoj nozi potreban hitni tretman u hiperbaričnoj komori, kako ne bi došlo do teških posljedica. Zmajeve će predvoditi prvi pomoćnik selektora Vujoševića, gospodin Mensur Bajramović, a oni će biti dodatno motivisani da nadoknade odsustvo selektora", navodi se u kratkom obaveštenju.

BiH je pobijedila u Slovačkoj, a u subotu od 18 časova "zmajevi" će igrati u Jermeniji, protiv domaćina, za prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2018. godine.

Izvor: B92/mondo.ba

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Joja

18.08.2017 06:50

Brz oporavak i povratak.

ODGOVORITE
Name

VETERAN

18.08.2017 07:14

ZIV I ZDRAV BIO ,NADAM SE DA CES IZACI KAO POBJEDNIK IZ NAJVECE BORBE U TVOM ZIVOTU I NA RADOST CIJELE BOSNE I HERCEGOVINE VRATITI NA KORMILO..UZ TEBE SMO MI SARAJLIJE..

ODGOVORITE