Невен Суботић као спас за Волфзбург?!

Дормунд, наводно, не би имао ништа против. . .

Фудбал 19.08.2017 | 15:00
Невен Суботић као спас за Волфзбург?!
Прошлог лета Невену Суботићу пропао је трансфер у Мидлсбро због повреде, па је на крају ипак завршио на позајмици у Келну. Овог лета српски штопер надао се да би могао да убеди новог тренера Петера Боша да је и даље достојан опреме Дортмунда, али према најавама медија из Немачке, Суботић би опет могао да промени средину. 

Наиме, Волфзбургова управа принуђена је да експресно реагује и потражи новог штопера после страшне повреде новајлије Џона Ентони Брукса, који најмање три наредна месеца неће бити у погону док му се опорави напукла тетива. Ентони Брукс је овог лета стигао у Волфзбург из Херте за готово 20.000.000 евра, али га је задесио велики малер.

Зато је сада Суботић пик и жеља челника Вукова. Први избор био је некадашњи играч Налдо, али Шалке нема намеру да га пусти. Код Суботића је ситуација другачија. 

Суботић нема дефинисан статус у Дортмунду и врло лако би могао да буде вишак у садашњој постави Милионера. Уколико до тога дође, све опције ће бити у игри - позајмица, али и трансфер, за који би Волфзбург требало да искешира око 10.000.000 евра. 

Што се плате тиче, то би могао да буде највећи проблем. Јер шушка се да је Суботићеваплата између 4.000.000 и 5.000.000 евра. Што је чак и за клуб Волфзбургове платежне моћи - много. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар