Neven Subotić kao spas za Volfzburg?!

Dormund, navodno, ne bi imao ništa protiv. . .

Fudbal 19.08.2017 | 15:00
Neven Subotić kao spas za Volfzburg?!
Prošlog leta Nevenu Subotiću propao je transfer u Midlsbro zbog povrede, pa je na kraju ipak završio na pozajmici u Kelnu. Ovog leta srpski štoper nadao se da bi mogao da ubedi novog trenera Petera Boša da je i dalje dostojan opreme Dortmunda, ali prema najavama medija iz Nemačke, Subotić bi opet mogao da promeni sredinu. 

Naime, Volfzburgova uprava prinuđena je da ekspresno reaguje i potraži novog štopera posle strašne povrede novajlije Džona Entoni Bruksa, koji najmanje tri naredna meseca neće biti u pogonu dok mu se oporavi napukla tetiva. Entoni Bruks je ovog leta stigao u Volfzburg iz Herte za gotovo 20.000.000 evra, ali ga je zadesio veliki maler.

Zato je sada Subotić pik i želja čelnika Vukova. Prvi izbor bio je nekadašnji igrač Naldo, ali Šalke nema nameru da ga pusti. Kod Subotića je situacija drugačija. 

Subotić nema definisan status u Dortmundu i vrlo lako bi mogao da bude višak u sadašnjoj postavi Milionera. Ukoliko do toga dođe, sve opcije će biti u igri - pozajmica, ali i transfer, za koji bi Volfzburg trebalo da iskešira oko 10.000.000 evra. 

Što se plate tiče, to bi mogao da bude najveći problem. Jer šuška se da je Subotićevaplata između 4.000.000 i 5.000.000 evra. Što je čak i za klub Volfzburgove platežne moći - mnogo. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar