Серена: Мислила сам да ћу у пензију, али...

Искусна америчка тенисерка би требало да се породи у септембру, али тријумф на Аустралијан опену изгледа неће бити њен последњи меч. Враћа се!

Тенис 18.08.2017 | 19:30
Серена: Мислила сам да ћу у пензију, али...
Једна од најбољих тенисерки свих времена Серена Вилијамс је у априлу саопштила да је трудна, те да се због тога повлачи са турнира на којима је биила доминантна и у 35-ој години!

Америчка тенисерка је чак освојила Аустралијан опен за време трудноће и то без изгубљеног сета, али упркос паузи која је чека - она не намерава да се повуче из тениса, штавише - једва чека да се поново узме рекет у руке.

Она је у интервјуу за "Вог" наговестила повратак убрзо након порођаја...

"Тешко је на крају и схватити како ће крај твоје тениске каријере изгледати. Мислила сам да ћу се повући након што добијем децу, али сада не мислим тако. Дефинитивно се враћам!", казала је освајачица 23 гренд слем титула, која је верена за једног од оснивача сајта "Реддит" Алексиса Оханијана.

Вилијамс је у осмом месећу трудноће, а тренутно је 15. на WТА листи пошто је изгубила бодове на турнирима које је махом освајала и на којима сада није учествовала.

"Када изађете на терен и чујете публику... Ништа није као то, нема бољег осећаја на свету", навела је она која је професионална тенисерка постала још са 13 година.

У поменутом интервјуу није наговестила када би се могао очекивати њен повратак на терен, али се поново осврнула на коментар Џона Мекинроа који је казао да би њу победио и 700. тенисер са АТП листе, на шта је Серена одговорила да он воли пажњу и да не схвата опседнутост идејом о мушко-женском тениском мечу.

"Јасно је да су мушкарци јажи од жена, то је наука. Не схватам чему та залуђеност тиме да ја играм против мушкараца? Џон нека прича шта хоће, људи га и воле јер каже све што помисли".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар