Зашто Кејт не даје аутограме?

Где год да се појави, Кејт Мидлтон изазива пажњу. Многи људи јој прилазе не би ле покушали да од ње добију неки мали знак пажње.

Свијет 17.08.2017 | 07:25
Зашто Кејт не даје аутограме?
Ко пожели селфи са војвоткињом од Кембриџа, са њим ће можда и отићи. Ко пожели да руковати, а за то се укаже прилка, имаће шансе. Међутим, ко је позмишљао да затражи аутограм, на њега може да заборави.

Разлог за то - безбедност. Кејт и остали чланови краљевске породице морају да седе строг краљевски протокол, па аутограме не смеју да деле због опасности од њиховог фалсификовања.

Осим тога, при покушају продаје, краљевски потпис могао би да достигне велики новчани износ. На пример, једна божићна честитка са потписом краљице Елизабете на И-Беју се тренутно продаје за 1.200 фунти.

У овом случају, једини изузетак је направио принц Чарлс. Обилазећи људе погођене разорним поплавама у Корнволу 2010. године, међу којима су били и брачни пар Том и Мег Хенди чију кућу су вода и блато потпуно потопили, принц их је упитао да ли постоји нешто што би он могао да учини да им помогне. Они су га замолили за аутограм за свог сина, што је принц и испунио.

Потписи чланова краљевских породица једино се могу пронаћи у књигама гостију током разних државних посета.

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хм

17.08.2017 06:09

Паметна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

17.08.2017 07:36

Можда је неписмена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

17.08.2017 10:44

Из истог разлога Додик не да паре градјанима, да би спријецио њихово фалсификовање.

ОДГОВОРИТЕ