Zašto Kejt ne daje autograme?

Gde god da se pojavi, Kejt Midlton izaziva pažnju. Mnogi ljudi joj prilaze ne bi le pokušali da od nje dobiju neki mali znak pažnje.

Svijet 17.08.2017 | 07:25
Zašto Kejt ne daje autograme?
Ko poželi selfi sa vojvotkinjom od Kembridža, sa njim će možda i otići. Ko poželi da rukovati, a za to se ukaže prilka, imaće šanse. Međutim, ko je pozmišljao da zatraži autogram, na njega može da zaboravi.

Razlog za to - bezbednost. Kejt i ostali članovi kraljevske porodice moraju da sede strog kraljevski protokol, pa autograme ne smeju da dele zbog opasnosti od njihovog falsifikovanja.

Osim toga, pri pokušaju prodaje, kraljevski potpis mogao bi da dostigne veliki novčani iznos. Na primer, jedna božićna čestitka sa potpisom kraljice Elizabete na I-Beju se trenutno prodaje za 1.200 funti.

U ovom slučaju, jedini izuzetak je napravio princ Čarls. Obilazeći ljude pogođene razornim poplavama u Kornvolu 2010. godine, među kojima su bili i bračni par Tom i Meg Hendi čiju kuću su voda i blato potpuno potopili, princ ih je upitao da li postoji nešto što bi on mogao da učini da im pomogne. Oni su ga zamolili za autogram za svog sina, što je princ i ispunio.

Potpisi članova kraljevskih porodica jedino se mogu pronaći u knjigama gostiju tokom raznih državnih poseta.

(B92)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hm

17.08.2017 08:09

Pametna.

ODGOVORITE
Name

Hahaha

17.08.2017 09:36

Možda je nepismena

ODGOVORITE
Name

Milko

17.08.2017 12:44

Iz istog razloga Dodik ne da pare gradjanima, da bi sprijecio njihovo falsifikovanje.

ODGOVORITE