Ево је - фотографија од 50.000.000 евра!

Гилфи Сигурдсон коначно Плави!

Фудбал 18.08.2017 | 13:00
Ево је - фотографија од 50.000.000 евра!
Нема искреног љубитеља фудбала који се није запитао протеклих дана - вреди ли овај момак на фотографији 50.000.000 евра?

Било како било, трансфер сага је после два месеца натезања коначно завршена и Гилфи Сигурдсон (27) је заиста завршио на Гудисон Парку. Исландски везиста потписао је уговор на пет сезона, а Свонси покупио лепу своту за једног од својих најбољих фудбалера прошле сезоне.

"Надам се да ћу наставити да 'пакујем' голове, али и да их постижем у клубу који то од мене очекује. Евертон је амбициозан и дефинитивно је јасно да иде у правом смеру. Најважније је да овај тим настави да побеђује и пење се ка врху табеле и то током целе сезоне. За мене је најважније да наставим да дајем голове, али докле год тим буде побеђивао, бићу срећан", рекао је Сигурдсон.

Задовољан је и Роналд Куман, који је потрошио скоро 150.000.000 евра на појачања овога лета.

"Срећан сам јер је председник Бил Кенрајт учинио све да га доведе. Требало је доста времена, али смо успели и Гилфи је сада са нама. Мислим да је на својој позицији он најбоји фудбалер у Премијер лиги, и добро је за тим што је од данас он његов неизоставни део", поручио је сјајни холандски стручњак.

Гилфи Сигурдсон је осмо појачање Карамела овог лета, а иако није објављено кажу да ће носити број 24 на леђима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар