Evo je - fotografija od 50.000.000 evra!

Gilfi Sigurdson konačno Plavi!

Fudbal 18.08.2017 | 13:00
Evo je - fotografija od 50.000.000 evra!
Nema iskrenog ljubitelja fudbala koji se nije zapitao proteklih dana - vredi li ovaj momak na fotografiji 50.000.000 evra?

Bilo kako bilo, transfer saga je posle dva meseca natezanja konačno završena i Gilfi Sigurdson (27) je zaista završio na Gudison Parku. Islandski vezista potpisao je ugovor na pet sezona, a Svonsi pokupio lepu svotu za jednog od svojih najboljih fudbalera prošle sezone.

"Nadam se da ću nastaviti da 'pakujem' golove, ali i da ih postižem u klubu koji to od mene očekuje. Everton je ambiciozan i definitivno je jasno da ide u pravom smeru. Najvažnije je da ovaj tim nastavi da pobeđuje i penje se ka vrhu tabele i to tokom cele sezone. Za mene je najvažnije da nastavim da dajem golove, ali dokle god tim bude pobeđivao, biću srećan", rekao je Sigurdson.

Zadovoljan je i Ronald Kuman, koji je potrošio skoro 150.000.000 evra na pojačanja ovoga leta.

"Srećan sam jer je predsednik Bil Kenrajt učinio sve da ga dovede. Trebalo je dosta vremena, ali smo uspeli i Gilfi je sada sa nama. Mislim da je na svojoj poziciji on najboji fudbaler u Premijer ligi, i dobro je za tim što je od danas on njegov neizostavni deo", poručio je sjajni holandski stručnjak.

Gilfi Sigurdson je osmo pojačanje Karamela ovog leta, a iako nije objavljeno kažu da će nositi broj 24 na leđima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar