Букији више вјерују Јокићу, него Лиларду, Ирвингу...!

Букмејкери одредили квоте за најкориснијег кошаркаша НБА лиге за наредну сезону. Никола Јокић (изненађујуће) високо!

Кошарка 18.08.2017 | 10:30
Букији више вјерују Јокићу, него Лиларду, Ирвингу...!
Нова сезона НБА лиге почеће 17. октобра, а до тада нас вероватно очекују многа "тумбања" у тимовима, али букмејкери су већ одредили квоте уколико желите да се кладите на то ко ће бити најкориснији кошаркаш (МВП) регуларног дела најјачег кошаркашког шампионата.

На прошлогодишњег добитника Расела Вестбрука (Оклахома) кладионице (Педи Пауер и Бовада) дају квоту од 3,5, док је други фаворит Кевин Дурент (Голден Стејт) са квотом 4,5!

На Каваја Ленарда ћете добити 6,5 више од уложене суме, на Леброна Џејмса је квота 7,5, Џејмса Хардена 8, Јанис Адетокунба 8,5, Стефа Карија 11, а Ентонија Дејвиса 16. Веће квоте дају и на Пола ЏорКвоту од 25 добијате на Пола Џорџа, Криса Пола и Ајзеју Томаса, док су на Казинса, Таунса и Џона Вола оне 33.

(Не)очекивано високо налази се и Никола Јокић, иза кога је феноменална сезона у Денверу, чије шансе букмејкери процењују квотом 40, док је у неким другима она и нижа!

Исту квоту добијате и на Блејка Грифина, док су веће на Демара Дерозана, Ембида, Ирвинга, Лиларда (50), Дрејмонда Грина (60), Бена Симонса (66), Гордона Хејворда (70)...

На кога бисте ви уложили новац?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар