Bukiji više vjeruju Jokiću, nego Lilardu, Irvingu...!

Bukmejkeri odredili kvote za najkorisnijeg košarkaša NBA lige za narednu sezonu. Nikola Jokić (iznenađujuće) visoko!

Košarka 18.08.2017 | 10:30
Bukiji više vjeruju Jokiću, nego Lilardu, Irvingu...!
Nova sezona NBA lige počeće 17. oktobra, a do tada nas verovatno očekuju mnoga "tumbanja" u timovima, ali bukmejkeri su već odredili kvote ukoliko želite da se kladite na to ko će biti najkorisniji košarkaš (MVP) regularnog dela najjačeg košarkaškog šampionata.

Na prošlogodišnjeg dobitnika Rasela Vestbruka (Oklahoma) kladionice (Pedi Pauer i Bovada) daju kvotu od 3,5, dok je drugi favorit Kevin Durent (Golden Stejt) sa kvotom 4,5!

Na Kavaja Lenarda ćete dobiti 6,5 više od uložene sume, na Lebrona Džejmsa je kvota 7,5, Džejmsa Hardena 8, Janis Adetokunba 8,5, Stefa Karija 11, a Entonija Dejvisa 16. Veće kvote daju i na Pola DžorKvotu od 25 dobijate na Pola Džordža, Krisa Pola i Ajzeju Tomasa, dok su na Kazinsa, Taunsa i Džona Vola one 33.

(Ne)očekivano visoko nalazi se i Nikola Jokić, iza koga je fenomenalna sezona u Denveru, čije šanse bukmejkeri procenjuju kvotom 40, dok je u nekim drugima ona i niža!

Istu kvotu dobijate i na Blejka Grifina, dok su veće na Demara Derozana, Embida, Irvinga, Lilarda (50), Drejmonda Grina (60), Bena Simonsa (66), Gordona Hejvorda (70)...

Na koga biste vi uložili novac?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar