Поново је жива каријера Џонија Еванса!

Гвардиола га зове на Етихад! Прва понуда Манчестер Ситија већ одбијена, али преговори још трају.

Фудбал 18.08.2017 | 11:00
Поново је жива каријера Џонија Еванса!
Девет година је носио дрес Манчестер јунајтеда, одиграо је 198 утакмица у свим такмичењима, освојио три шампионске титуле и клупско првенство света, али је онда постао прекобројан, па је уследио трансфер у Вест Бромвич Албион у вредности од 10.000.000 евра. Каријера Џонија Еванса је у том тренутку кренула низбрдо, али би након само две сезоне поново могла да доживи невероватан прекорет.

Како пише добро упућени Скај Спорт, Манчестер Сити је кренуо у акцију куповине репрезентативца Северне Ирске. То није све, исти извор наводи да интересовање Грађана траје већ неколико недјеља, као и да је на Хоторнс већ стигла прва понуда, али је одбијена.

Ипак, преговори су настављени и има још довољно времена да се дође до коначног договора.

Еванс има 29 година, налази се у идеалним животном добу за штопера, а долазак у клуб који се бори за титулу свакако би значио и његов повратак на велику сцену.

Гвардиола је јасно поручио управи клуба још на почетку прелазног рока да жели да ангажује још једног штопера. Прво се помињао Леонардо Бонучи, потом Вирџил ван Дајк, а Еванс је ново име које је у овом тренутку и најреалније да постане конкуренција Венсану Компанију, Џону Стонсу, Николасу Отамендију, и већ спакованом Елијакиму Мангали.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар