Ponovo je živa karijera Džonija Evansa!

Gvardiola ga zove na Etihad! Prva ponuda Mančester Sitija već odbijena, ali pregovori još traju.

Fudbal 18.08.2017 | 11:00
Ponovo je živa karijera Džonija Evansa!
Devet godina je nosio dres Mančester junajteda, odigrao je 198 utakmica u svim takmičenjima, osvojio tri šampionske titule i klupsko prvenstvo sveta, ali je onda postao prekobrojan, pa je usledio transfer u Vest Bromvič Albion u vrednosti od 10.000.000 evra. Karijera Džonija Evansa je u tom trenutku krenula nizbrdo, ali bi nakon samo dve sezone ponovo mogla da doživi neverovatan prekoret.

Kako piše dobro upućeni Skaj Sport, Mančester Siti je krenuo u akciju kupovine reprezentativca Severne Irske. To nije sve, isti izvor navodi da interesovanje Građana traje već nekoliko nedjelja, kao i da je na Hotorns već stigla prva ponuda, ali je odbijena.

Ipak, pregovori su nastavljeni i ima još dovoljno vremena da se dođe do konačnog dogovora.

Evans ima 29 godina, nalazi se u idealnim životnom dobu za štopera, a dolazak u klub koji se bori za titulu svakako bi značio i njegov povratak na veliku scenu.

Gvardiola je jasno poručio upravi kluba još na početku prelaznog roka da želi da angažuje još jednog štopera. Prvo se pominjao Leonardo Bonuči, potom Virdžil van Dajk, a Evans je novo ime koje je u ovom trenutku i najrealnije da postane konkurencija Vensanu Kompaniju, Džonu Stonsu, Nikolasu Otamendiju, i već spakovanom Elijakimu Mangali.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar