Соња ће открити Лукасове тајне?

Аца Лукас страхује да би Соња пред камерама могла да открије његове строго чуване тајне.

Забава 16.08.2017 | 11:49
Соња ће открити Лукасове тајне?
Припреме за ријалити који ће померити границе када је шоу програм овог типа у питању увелико су у току. Полако се откривају учесници "Задруге" која ће почети са емитовањем 6. септембра само на Телевизији Пинк, а нове детаље у вези са ријалитијем сазнајемо свакога дана.

Једна од потенцијалних учесника јесте и Соња Вуксановић, бивша супруга Аце Лукаса. Како се многи радују и нестрпљиви су да чују и њену страну приче и боље је упознају, сасвим сигурно да ће бити пун погодак уколико она постане део овог пројекта.

Лукас је решио да одреши кесу и подмити бившу жену како би одбила понуду Жељка и Милице Митровић.

"Када је сазнао да Жељко и Милица врбују Соњу да уђе у "Задругу", Аца је полудео од муке и одлучио да јој понуди гомилу кеша само да је спречи у томе! Толико се плаши да ће његове тајне процурети, да је спреман да јој исплати 100.000 евра на руке само да не излази пред камере", рекао је извор близак некадашњим супружницима.

Он додаје да популарни певач брине да ће његова бивша пући под притиском у ријалитију и јавно изнети његов прљав веш.

"Ако Соња развеже језик, Аца би могао да се замери опасним ликовима. Лукас као змија ноге крије своја пословања, дугове, проблеме са коцком, банковне рачуне, али и проблеме које је у прошлости имао са жестоким момцима. Соња зна и за његове љубавне афере, које би он да сакрије од деце и својих фанова", објашњава саговорник.

Челници "ружичасте телевизије" нису жалили пара да приволе Соњу да се нађе у најамбициознијем медијском пројекту на Балкану, за који су издвојили невероватних 10 милиона евра.

"Соња данас иде у Пинк на финалну рунду преговора са продукцијом. Ако се у задњи час нешто не промени она ће од 6. септембра бити део овог спектакла. Није пристала на уцену бившег мужа, јер је бесна на њега због афере са Аном Севић", завршава извор.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Игор

16.08.2017 10:29

То су будале и не знам коме је то тајна. Кога уопсте то интересује. Народе купи кокице, сједи и гледај. Појацајте тон на ТВ да не цујете како стомак крчи.

ОДГОВОРИТЕ