Сви би да одеру Барсу...!

Наполи одбио 60. 000. 000 евра! За Каталонце очигледно важе посебне цене!

Фудбал 17.08.2017 | 13:15
Сви би да одеру Барсу...!
Тло у Каталонији се не смирује после свега што се издешавало претходних дана. Одлазак Нејмара, шамар од Пари Сен Жермена, болан пораз у Ел Класику и на крају неке изјаве које говоре о не баш добрим односима на релацији управа - свлачионица, прете да већ на старту упропасте Барселонину сезону. Довођење Паулиња не може да амортизује сав гнев и разочарање међу навијачима због свих поменутих догађања...

Барселона пшокушава да доведе Кутиња и Дембелеа како би закрпила рупу насталу одласком Нејмара и умирила армију навијача. Иако се Ливерпул и Борусија опиру, Барса је све ближа куповинама двојице офанзиваца на које ће потрошити сав новац од продаје Нејмара и приде доплатити још који милион. Иако су Бразилац и Француз из дана у дан све ближи преласку на Кам Ноу, Барселона има и још једну варијанту - Лоренца Инсињеа. Или је имала...

Омалени офанзивац Наполитанаца је такође на листи жеља шпанског клуба, али према писању италијанских и каталонских медија, понуда за њега је одбијена. Газета дело Спорт тврди да је Барса понудила 60.000.000 евра за Инсињеа, али да је Наполи глатко одбио уз поруку да играч није на продају.

Или то Де Лаурентис само диже цену?

Реално је да ће сви клубови за чије играче је Барселона заинтересована, направити посебан ценовник за Каталонце. Сви су упознати са количином новца коју је Барса зарадила од Нејмарове продаје и са притиском да мора да доведе атрактивне замене. Зато за Барселону важе веће цене него за остале клубове јер Барса има новца, а нема довољно времена.

Али проблем је што на тржишту нема довољно квалитетних решења и што свако одбијање попут овог за Инсињеа иде у прилог клубовима попут Борусије и Ливерпула који ће моћи да повећавају висину својих захтева. Барси понестаје опција, Инсиње је једна од њих. Каталонци имају све мањи простор за маневар и све мање алтернатива што значи да ће Ливерпул и Борусије дебело наплатити отимање њихових најбољих играча.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар