Svi bi da oderu Barsu...!

Napoli odbio 60. 000. 000 evra! Za Katalonce očigledno važe posebne cene!

Fudbal 17.08.2017 | 13:15
Svi bi da oderu Barsu...!
Tlo u Kataloniji se ne smiruje posle svega što se izdešavalo prethodnih dana. Odlazak Nejmara, šamar od Pari Sen Žermena, bolan poraz u El Klasiku i na kraju neke izjave koje govore o ne baš dobrim odnosima na relaciji uprava - svlačionica, prete da već na startu upropaste Barseloninu sezonu. Dovođenje Paulinja ne može da amortizuje sav gnev i razočaranje među navijačima zbog svih pomenutih događanja...

Barselona pšokušava da dovede Kutinja i Dembelea kako bi zakrpila rupu nastalu odlaskom Nejmara i umirila armiju navijača. Iako se Liverpul i Borusija opiru, Barsa je sve bliža kupovinama dvojice ofanzivaca na koje će potrošiti sav novac od prodaje Nejmara i pride doplatiti još koji milion. Iako su Brazilac i Francuz iz dana u dan sve bliži prelasku na Kam Nou, Barselona ima i još jednu varijantu - Lorenca Insinjea. Ili je imala...

Omaleni ofanzivac Napolitanaca je takođe na listi želja španskog kluba, ali prema pisanju italijanskih i katalonskih medija, ponuda za njega je odbijena. Gazeta delo Sport tvrdi da je Barsa ponudila 60.000.000 evra za Insinjea, ali da je Napoli glatko odbio uz poruku da igrač nije na prodaju.

Ili to De Laurentis samo diže cenu?

Realno je da će svi klubovi za čije igrače je Barselona zainteresovana, napraviti poseban cenovnik za Katalonce. Svi su upoznati sa količinom novca koju je Barsa zaradila od Nejmarove prodaje i sa pritiskom da mora da dovede atraktivne zamene. Zato za Barselonu važe veće cene nego za ostale klubove jer Barsa ima novca, a nema dovoljno vremena.

Ali problem je što na tržištu nema dovoljno kvalitetnih rešenja i što svako odbijanje poput ovog za Insinjea ide u prilog klubovima poput Borusije i Liverpula koji će moći da povećavaju visinu svojih zahteva. Barsi ponestaje opcija, Insinje je jedna od njih. Katalonci imaju sve manji prostor za manevar i sve manje alternativa što znači da će Liverpul i Borusije debelo naplatiti otimanje njihovih najboljih igrača.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar