Све је на Киму: САД за дијалог

Амерички државни секретар Рекс Тилерсон изјавио је да су САД отворене за разговоре о разоружању Сјеверне Кореје

Свијет 15.08.2017 | 18:08
Све је на Киму: САД за дијалог
Он је, након што је сјевернокорејски лидер Ким Џонг Ун одложио пријетњу да испали ракету ка америчкој територији Гуам, казао да је Вашингтом спреман за разговоре, преноси АФП.

Тилерсон је сјевернокорејском лидеру оставио да одлучи када ће разговори почети. Упитан о одлуци Ким Џонг Уна да одустане од намјере да испали ракете, Тилерсон је казао да нема одговор на ту његову одлуку.

"И даље смо заинтересовани за начине да дођемо до дијалога, али то је на њему", рекао је Тилерсон.

(Агенције)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

боро

15.08.2017 16:14

Какав дијалог хахааааа , прпа бато , Кина запријетила америма да ће их напасти , ако први почну .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Боро

15.08.2017 16:46

Сто си зелен,коментар ти је на нивоу дјецијег вртица.

Name

РЕ БОРО

15.08.2017 17:21

Друже ти си зелен. Комантар од Боре је добро написан. Тачно се САД ука..о, од када је Кина рекла да САД не смије први напасти Кореју. То је тачно.

Name

Одг.

15.08.2017 18:28

Идеално мјесто за рат.Не само са Кином,С.Кореја се граници и са Русијом,у близини Владивостока. Ј. Кореја и Јапан це бити колатерална стета.

Name

@

15.08.2017 18:48

Није се нико укак*о, примјер С. кореје показује како мала држава, годинама под санкцијама може одолијевати најмочнијој сили на планети. С. Кореја је наоружана до зуба, осим тога ту је и њен гео-стратешки положај, у случају рата цио свијет би осјетио економски поремећај, Ј. кореја и Јапан највише и ко зна колико светских инвеститора у гигантима као што су Самсунг . Да је С. кореја на неком другом неповољнијем мјесту она би до сада прошла као Либија или Ирак. Да је којим случајем 1990-тих постојао баланс у наоружању у бившим еx yу републикама рата не би ни било, најдрастичнији примјер је БиХ.

Name

Родио се мис

16.08.2017 12:03

Овдје це бити тресла се гора родио се мис.Американци саљу помирљиве поруке,не само Реx,вец и Матис,министар војни.А С.Корејанци знају да грозно прете,а на крају редовно цорак.Гдје би могло бити великих проблема је Иран.Ако изаду из уговора(као сто су јуцер запретили) и наставе са атомским програмом.И без тога се прица да га САД намјерава напасти,под притиском Израела.Просирили су свој утицај и у Ираку,и у Сирији,до самог Израела.Немају атомско орузје,али су са осталим одлицно наорузани.Ким има атомско орузје,а остало слабо.Ни добар ПВО,ни добре против-бродске ракете,а најбољи авиони су му миг-29,ко зна у каквом стању.

Name

Драгутин

15.08.2017 17:29

То је та моћна америка,после претњи и бусања,подвили реп...Тако треба Киме са њима оштро и ударнички до краја,па да видиш како јенки цвили и бежи,кад осети да је чврсто?Е,да је генерал Ратко Младић имао С300 и да је само мало Србија граничила са Русијом,бар колко је дужина жилета,ослободили би ми Срби целу СФРЈ од ових растурача...Браво Киме најбољи си,могу само да ти ПУШЕ,они што те не воле...Северна Кореја,пева Ким Џонг Ун:Не може нам нико ништа,јачи смо од САД,могу само да нас мрзе неки тамо из ЕУ и СДА бошњаци са Балкана...Живела Северна Кореја и Ким Џонг Ун,америка је на коленима,готово је,готово је...Шта значи имати ракете дугог домета,еј бре а ми Срби глупи па правили ФИЋУ,уместо да правимо ...?Ееее је..га касно Марко на Косово стиже???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутинееее !

16.08.2017 13:12

Саддам Хусеин , Бин Ладен... су радили шта Американци хоће , желе ..::па тако овај отпали поклопац ким јим јоунг . Сто он висе звечка и пријети то висе оружја ће требати Јапану и Ј Кореји . А сад размисли од кога ће купити ако имаш мозга ? Завади па владај ! Али ти Драгутине си глуп да можеш да стварно сконтас зашто и како се шта негдје дешава . Ти водиш све кроз нишан али људи висе воле паре јер то је једина валута која стварно има моћ а н метак, ракета ...

Name

Дзони

15.08.2017 18:45

Испалит це шипак .То би значило чисто самоубиство за Кореју.Мислите да би Амер гледао и шутио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

15.08.2017 19:09

Како не схваташ,САД су најобичније кукавице,да су стварно јаки досад би испалили ракету,ал боје се за своје,јер би добили повратну ракету,а то никако не желе,зато и не смеју! Нападају само мале и незаштићене земље,Северна Кореја је за њих много крупан залогај! САД су са овим показале ко су и шта су,подвили су реп,наочиглед целог света!!!

Name

АЛБАТРОС

15.08.2017 18:48

А СТА АКО САД НАПАДНЕ СЈЕВЕРНУ КОРЕЈУ. НАПАДОСТЕ ПАМЕТАН КОМЕНТАР НЕПАМЕТНО. СЈЕВЕРНА КОРЕЈА СЕ ПОВУКЛА ОД ИСПАЉИВАЊА ПО НАГОВОРУ КИНЕ.

ОДГОВОРИТЕ