Не може Карваљо, прескуп Данило, а може ли Фејса?!

Још један клуб из Лондона у игри за довођење српског репрезентативца.

Фудбал 16.08.2017 | 22:30
Не може Карваљо, прескуп Данило, а може ли Фејса?!
Како се ближи крај прелазног рока, тако зов Лондона постаје све јачи за Љубомира Фејсу. После Тотенхема који је пре неколико недеља показао интерес за српског репрезентативца, сада се шушка и о намери Вест Хема да га доведе.

Чекићари су ових дана у великој потрази за капиталним појачањем у везном реду. Данима су трајали преговори са Спортингом из Лисабона око Вилијама Карваља, изгледало је да су две стране близу договора, али је португалски клуб остао одлучан у намери да не спусти цену испод откупне клаузуле од 40.000.000 евра. за Вест Хем је то било превише, па је одустао.

Али нису одустали од намере да се појачају из Португалије. Алтернативе су Данило Переира из Порта и наш Љубомир Фејса из Бенфике. Играју на истој позицији као Карваљо, имају квалитет и искуство да буду права појачања за тим Славена Билића.

Међутим, проблем са Данилом је исти као са Карваљом. У питању је цена, односно откупна калузула која за везисту Порта износи огромних 60.000.000 евра. Као и интерес Пари Сен Жермена за њега. Директор Светаца Антеро Енрике је Данила и довео у Порто, па сада жели да опет наставе сарадњу.

Фејсина цена је непознаница, Бенфика га неће лако пустити с обзиром колико јој је важан, али ако Вест Хем пошаље добру понуду, можда се лисабонски клуб одлучи на продају Србина и пусти га да оствари трансфер каријере.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар