Ne može Karvaljo, preskup Danilo, a može li Fejsa?!

Još jedan klub iz Londona u igri za dovođenje srpskog reprezentativca.

Fudbal 16.08.2017 | 22:30
Ne može Karvaljo, preskup Danilo, a može li Fejsa?!
Kako se bliži kraj prelaznog roka, tako zov Londona postaje sve jači za Ljubomira Fejsu. Posle Totenhema koji je pre nekoliko nedelja pokazao interes za srpskog reprezentativca, sada se šuška i o nameri Vest Hema da ga dovede.

Čekićari su ovih dana u velikoj potrazi za kapitalnim pojačanjem u veznom redu. Danima su trajali pregovori sa Sportingom iz Lisabona oko Vilijama Karvalja, izgledalo je da su dve strane blizu dogovora, ali je portugalski klub ostao odlučan u nameri da ne spusti cenu ispod otkupne klauzule od 40.000.000 evra. za Vest Hem je to bilo previše, pa je odustao.

Ali nisu odustali od namere da se pojačaju iz Portugalije. Alternative su Danilo Pereira iz Porta i naš Ljubomir Fejsa iz Benfike. Igraju na istoj poziciji kao Karvaljo, imaju kvalitet i iskustvo da budu prava pojačanja za tim Slavena Bilića.

Međutim, problem sa Danilom je isti kao sa Karvaljom. U pitanju je cena, odnosno otkupna kaluzula koja za vezistu Porta iznosi ogromnih 60.000.000 evra. Kao i interes Pari Sen Žermena za njega. Direktor Svetaca Antero Enrike je Danila i doveo u Porto, pa sada želi da opet nastave saradnju.

Fejsina cena je nepoznanica, Benfika ga neće lako pustiti s obzirom koliko joj je važan, ali ako Vest Hem pošalje dobru ponudu, možda se lisabonski klub odluči na prodaju Srbina i pusti ga da ostvari transfer karijere.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar