ЛШ: ''Млади момци'' нападају ''Армију'!

Квалитет је на страни ЦСКА. . .  Уз психолошку стабилност, екипа Виктора Гончаренка поседује довољан квалитет за учешће у Лиги шампиона. Тачније, сигурно већи од Јанг Бојса.

Фудбал 15.08.2017 | 13:45
ЛШ: ''Млади момци'' нападају ''Армију'!
"Када традиције пркосе једна другој"...

Овако би се у најкраћим цртама могао описати окршај Јанг Бојса и ЦСКА у првој утакмици нокаут фазе квалификација за Лигу шампиона.

Швајцарски вицешампион никада није успео да се домогне елитног друштва, а двомеч против Армејаца биће трећи покушај да се кроз плеј-оф стигне до зацртаног циља. Пре седам година су Млади момци херојски "погинули" против Тотенхема, док им је Борусија Менхенгладбах прошле сезоне очитала лекцију и на два меча славила укупним резултатом 9:2!

Наравно, постоје разлози због којих не треба отписати чету Адија Хитера... Први - оба меча против руских представника у Берну су добили. Други - у доброј су форми у последње време, али су на последњем испиту у шампионату декласирани од стране Туна (0:4). Уследио је лаган тријумф у Купу против Бреитенрејна (0:3) као доказ да је једини неуспех у сезони 2017/2018 био тренутак слабости...

Када је реч о руском вицешампиону, он је сваки пут пребродио плеј-оф и далеко је искуснији у оваквим утакмицама. Једини пут су се састајали са Швајцарцима 2010. године (Лозана, групна фаза Лиге Европе) и убедљиво славили и код куће (5:1) и на страни (0:3).

Уз психолошку стабилност, екипа Виктора Гончаренка поседује довољан квалитет за учешће у Лиги шампиона. Тачније, сигурно већи од Јанг Бојса.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар