LŠ: ''Mladi momci'' napadaju ''Armiju'!

Kvalitet je na strani CSKA. . .  Uz psihološku stabilnost, ekipa Viktora Gončarenka poseduje dovoljan kvalitet za učešće u Ligi šampiona. Tačnije, sigurno veći od Jang Bojsa.

Fudbal 15.08.2017 | 13:45
LŠ: ''Mladi momci'' napadaju ''Armiju'!
"Kada tradicije prkose jedna drugoj"...

Ovako bi se u najkraćim crtama mogao opisati okršaj Jang Bojsa i CSKA u prvoj utakmici nokaut faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

Švajcarski vicešampion nikada nije uspeo da se domogne elitnog društva, a dvomeč protiv Armejaca biće treći pokušaj da se kroz plej-of stigne do zacrtanog cilja. Pre sedam godina su Mladi momci herojski "poginuli" protiv Totenhema, dok im je Borusija Menhengladbah prošle sezone očitala lekciju i na dva meča slavila ukupnim rezultatom 9:2!

Naravno, postoje razlozi zbog kojih ne treba otpisati četu Adija Hitera... Prvi - oba meča protiv ruskih predstavnika u Bernu su dobili. Drugi - u dobroj su formi u poslednje vreme, ali su na poslednjem ispitu u šampionatu deklasirani od strane Tuna (0:4). Usledio je lagan trijumf u Kupu protiv Breitenrejna (0:3) kao dokaz da je jedini neuspeh u sezoni 2017/2018 bio trenutak slabosti...

Kada je reč o ruskom vicešampionu, on je svaki put prebrodio plej-of i daleko je iskusniji u ovakvim utakmicama. Jedini put su se sastajali sa Švajcarcima 2010. godine (Lozana, grupna faza Lige Evrope) i ubedljivo slavili i kod kuće (5:1) i na strani (0:3).

Uz psihološku stabilnost, ekipa Viktora Gončarenka poseduje dovoljan kvalitet za učešće u Ligi šampiona. Tačnije, sigurno veći od Jang Bojsa.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar