ЛЕ: Улазнице за Краснодар - Звезда од 2 до 42 евра!

Црвено-бели у Русији неће имати подршку као у Прагу, али ће на трибинама велелепног стадиона поред навијача из Србије бити и њихове "братске" присталице Спартака из Москве.

Фудбал 16.08.2017 | 08:00
ЛЕ: Улазнице за Краснодар - Звезда од 2 до 42 евра!
Фудбалери Црвене звезде позитивно су изненадили победом у Прагу против Спарте у реваншу 3. кола квалификација за Лигу Европе. После 2:0 у Београду, црвено-бели су славили 1:0 у гостима, а тешко да је исход могао бити другачији уз подршку коју је екипа Владана Милојевића имала у чешкој престоници. 

Више од 2.000 навијача Црвене звезде допутовало је у Праг да бодри свој клуб и одличном атмосфером са трибина носило играче до још једног успеха ове сезоне. 

"Јеси ли видео оно? Нисам имао појма да ће их бити толико, заиста сам се изненадио! Били су сјајни", рекао је Мичел Доналд.

За прву утакмицу последње рунде квалификација, међутим, подршка Звездиним фудбалерима са трибина неће бити тако бројна. Разлог је далек и скуп пут на југ Русије, у Краснодар. 

У ком год броју да дођу, Делије ће имати подршку "братских" навијача Спартака из Москве, који су већ најавили свој долазак на утакмицу.

Што се тиче улазница, ултрамодерни стадион Краснодара прима око 34.000 гледалаца, али је ретко када пун, тако да ће се за гостовање Звезде тешко тражити карта више. 

Домаћин је за секторе са гостујућим навијачима, као и својим "ултрасима", одредио цене улазница 150 рубаља, што је нешто више од два евра, док најскупље улазнице, за ВИП ложе, коштају 3.000 рубаља (42,5 евра).



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар