LE: Ulaznice za Krasnodar - Zvezda od 2 do 42 evra!

Crveno-beli u Rusiji neće imati podršku kao u Pragu, ali će na tribinama velelepnog stadiona pored navijača iz Srbije biti i njihove "bratske" pristalice Spartaka iz Moskve.

Fudbal 16.08.2017 | 08:00
LE: Ulaznice za Krasnodar - Zvezda od 2 do 42 evra!
Fudbaleri Crvene zvezde pozitivno su iznenadili pobedom u Pragu protiv Sparte u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Posle 2:0 u Beogradu, crveno-beli su slavili 1:0 u gostima, a teško da je ishod mogao biti drugačiji uz podršku koju je ekipa Vladana Milojevića imala u češkoj prestonici. 

Više od 2.000 navijača Crvene zvezde doputovalo je u Prag da bodri svoj klub i odličnom atmosferom sa tribina nosilo igrače do još jednog uspeha ove sezone. 

"Jesi li video ono? Nisam imao pojma da će ih biti toliko, zaista sam se iznenadio! Bili su sjajni", rekao je Mičel Donald.

Za prvu utakmicu poslednje runde kvalifikacija, međutim, podrška Zvezdinim fudbalerima sa tribina neće biti tako brojna. Razlog je dalek i skup put na jug Rusije, u Krasnodar. 

U kom god broju da dođu, Delije će imati podršku "bratskih" navijača Spartaka iz Moskve, koji su već najavili svoj dolazak na utakmicu.

Što se tiče ulaznica, ultramoderni stadion Krasnodara prima oko 34.000 gledalaca, ali je retko kada pun, tako da će se za gostovanje Zvezde teško tražiti karta više. 

Domaćin je za sektore sa gostujućim navijačima, kao i svojim "ultrasima", odredio cene ulaznica 150 rubalja, što je nešto više od dva evra, dok najskuplje ulaznice, za VIP lože, koštaju 3.000 rubalja (42,5 evra).



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar