Стартовала Игокеа: Опстанак у АБА и "дупла круна"!

Кошаркаши почели су у понедјељак у Лакташима припреме за нову сезону у АБА лиги.

Кошарка 15.08.2017 | 16:30
Стартовала Игокеа: Опстанак у АБА и "дупла круна"!
"Игосе" су током љета напустили Џејмс Робинсон, Страхиња Мићовић, Драшко Албијанић, Мирослав Пашајлић, Никола Пешаковић и Блаж Махковиц, а у Александровац су стигли Никола Гајић, Дезмонд Вашингтон, Марко Љубичић и Никола Јевтовић.

Са екипом коју с клупе предводи Драган Бајић ће припреме одрадити и четири јуниора док је Александар Поњавић на проби, пренијеле су "Независне новине".

Вук Радивојевић, капитен шампиона Босне и Херцеговине истакао јер важност припремног периода и циљеве за наредну сезону.

"Првих 20 дана припрема ће бити најтеже да се прегура, али тај преиод је и најбитнији јер ако се не тада не одради добра база зна током сезоне да дође до проблема. Наши најбитнији циљеви су опстанак у АБА лиги и да одбранимо титуле у првенству и Купу БиХ", рекао је Радивојевић бањалучком листу.

Драган Бајић, тренер екипе, најавио је и долазак потенцијалних појачања.

"Недостаје нам још један високи играч у ротацији, тражимо неког младог и талентованог за будућност клуба. Могућ је и долазак још једног играча на вањској позицији, тражимо то у ходу и надам се да ћемо у наредних седам дана то ријешити", казао је Бајић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар