Startovala Igokea: Opstanak u ABA i "dupla kruna"!

Košarkaši počeli su u ponedjeljak u Laktašima pripreme za novu sezonu u ABA ligi.

Košarka 15.08.2017 | 16:30
Startovala Igokea: Opstanak u ABA i "dupla kruna"!
"Igose" su tokom ljeta napustili Džejms Robinson, Strahinja Mićović, Draško Albijanić, Miroslav Pašajlić, Nikola Pešaković i Blaž Mahkovic, a u Aleksandrovac su stigli Nikola Gajić, Dezmond Vašington, Marko Ljubičić i Nikola Jevtović.

Sa ekipom koju s klupe predvodi Dragan Bajić će pripreme odraditi i četiri juniora dok je Aleksandar Ponjavić na probi, prenijele su "Nezavisne novine".

Vuk Radivojević, kapiten šampiona Bosne i Hercegovine istakao jer važnost pripremnog perioda i ciljeve za narednu sezonu.

"Prvih 20 dana priprema će biti najteže da se pregura, ali taj preiod je i najbitniji jer ako se ne tada ne odradi dobra baza zna tokom sezone da dođe do problema. Naši najbitniji ciljevi su opstanak u ABA ligi i da odbranimo titule u prvenstvu i Kupu BiH", rekao je Radivojević banjalučkom listu.

Dragan Bajić, trener ekipe, najavio je i dolazak potencijalnih pojačanja.

"Nedostaje nam još jedan visoki igrač u rotaciji, tražimo nekog mladog i talentovanog za budućnost kluba. Moguć je i dolazak još jednog igrača na vanjskoj poziciji, tražimo to u hodu i nadam se da ćemo u narednih sedam dana to riješiti", kazao je Bajić.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar