ФК Црвена Звезда - 11 утакмица, 26 фудбалера, 10 стрелаца!

Фудбалски клуб Црвена звезда наставио је и ове године са довођењем великог броја играча, па је сасвим логично и много њих добило прилику да игра.

Фудбал 15.08.2017 | 17:00
ФК Црвена Звезда - 11 утакмица, 26 фудбалера, 10 стрелаца!
Са неким појачањима је Звезда погодила у центар, од неких нових лица се тек очекује да покажу шта знају, али су скоро сви добили прилику да играју.

Тако је на 11 утакмица Црвене звезде ове сезоне, бар понеки минут на терену провело чак 26 играча. Од тога су десеторица давали голове. Најбољи стрелац је Ричмонд Боаћи са 9 голова. 

Александар Пешић од почетка сезоне у Суперлиги са пет голова показује да се добро снашао у плановима Владана Милојевића, а Бранко Јовичић је и пре повреде против Чукаричког постао неизоставни део екипе. 

Од Рикардиња се тек очекује да проигра, све чешће се на терену могу видети Урош Рачић, Лука Аџић, а и браћа Лука и Иван Илић ће играти до селидбе у плави део Манчестера. 

Звезда је упркос великом реновирању тима прва на табели Суперлиге са пет победа из исто толико мечева, а тек је у петом колу примила први гол, у недељу од екипе Бачке.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар