FK Crvena Zvezda - 11 utakmica, 26 fudbalera, 10 strelaca!

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je i ove godine sa dovođenjem velikog broja igrača, pa je sasvim logično i mnogo njih dobilo priliku da igra.

Fudbal 15.08.2017 | 17:00
FK Crvena Zvezda - 11 utakmica, 26 fudbalera, 10 strelaca!
Sa nekim pojačanjima je Zvezda pogodila u centar, od nekih novih lica se tek očekuje da pokažu šta znaju, ali su skoro svi dobili priliku da igraju.

Tako je na 11 utakmica Crvene zvezde ove sezone, bar poneki minut na terenu provelo čak 26 igrača. Od toga su desetorica davali golove. Najbolji strelac je Ričmond Boaći sa 9 golova. 

Aleksandar Pešić od početka sezone u Superligi sa pet golova pokazuje da se dobro snašao u planovima Vladana Milojevića, a Branko Jovičić je i pre povrede protiv Čukaričkog postao neizostavni deo ekipe. 

Od Rikardinja se tek očekuje da proigra, sve češće se na terenu mogu videti Uroš Račić, Luka Adžić, a i braća Luka i Ivan Ilić će igrati do selidbe u plavi deo Mančestera. 

Zvezda je uprkos velikom renoviranju tima prva na tabeli Superlige sa pet pobeda iz isto toliko mečeva, a tek je u petom kolu primila prvi gol, u nedelju od ekipe Bačke.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar