Власник Видеотона: Николић је дошао због Лиге Европе!

Научио ме је да верујем! "Ако смо могли против Бордоа. . . ", подсећа Иштван Гаринчи.

Фудбал 15.08.2017 | 14:00
Власник Видеотона: Николић је дошао због Лиге Европе!
Купио их је кад су били девети. Подигао у врх мађарског фудбала. С њим у фотељи освојили су две титуле (2011. и 2015.), али сад жели пласман у Лигу Европе.

Иштван Гаринчи, председник Видеотона, уверен је да ће мађарски тим у томе и успети. Како сам каже, највише верује у - Марка Николића.

„Желимо у групу Лиге Европе. Задатк није једноставан, на папиру смо добли најтежег могућег ривала. Партизан је по коефицијенту изнад Видеотона, плус долази из квалификација за Лигу шампиона. Наравно, може бити да је наша предности Марко Николић“, рекао је Гаринчи, у интервјуу за Немзети спорт, посвећеном десетогодишњици боравка у клубу.

Појаснио је:

„Таку драматичну ситуацију само фудбал може да приреди. Човек се пре два месеца борио за трофеје са Партизаном и напустио клуб, иако је могао да нападне Лигу шампиноа. Веровао је у пројекат Видеотона, да са нама може у Лигу Европе. А сад му се „наместило“ да до тог такмичења мора преко Партизана“.

Видеотон - срећни што су извукли Партизан; газда пајташи с Орбаном; буџет 12.000.000 и аждаја Хенти

Клуб из Секешфехервара је квалификације почео од прве рунде. Најпре је елиминиса малтешки Балзан, па естонски Каљу Номе, да би у минулом колу приредио сензацију избацивши Бордо.

„Верујем да ћемо и Партизан, иако знам да ће бити тешко. Тренер ме је научио да верујем. И екипа ми је на досадашњим утакмицама показала да је све могуће. На пример, против Борода смо били у предности или нису изгубили три од четири полувремена. А Французи су далеко познатији и богатији клуб од нас“, додао је Иштван Гаринчи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар