Vlasnik Videotona: Nikolić je došao zbog Lige Evrope!

Naučio me je da verujem! "Ako smo mogli protiv Bordoa. . . ", podseća Ištvan Garinči.

Fudbal 15.08.2017 | 14:00
Vlasnik Videotona: Nikolić je došao zbog Lige Evrope!
Kupio ih je kad su bili deveti. Podigao u vrh mađarskog fudbala. S njim u fotelji osvojili su dve titule (2011. i 2015.), ali sad želi plasman u Ligu Evrope.

Ištvan Garinči, predsednik Videotona, uveren je da će mađarski tim u tome i uspeti. Kako sam kaže, najviše veruje u - Marka Nikolića.

„Želimo u grupu Lige Evrope. Zadatk nije jednostavan, na papiru smo dobli najtežeg mogućeg rivala. Partizan je po koeficijentu iznad Videotona, plus dolazi iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Naravno, može biti da je naša prednosti Marko Nikolić“, rekao je Garinči, u intervjuu za Nemzeti sport, posvećenom desetogodišnjici boravka u klubu.

Pojasnio je:

„Taku dramatičnu situaciju samo fudbal može da priredi. Čovek se pre dva meseca borio za trofeje sa Partizanom i napustio klub, iako je mogao da napadne Ligu šampinoa. Verovao je u projekat Videotona, da sa nama može u Ligu Evrope. A sad mu se „namestilo“ da do tog takmičenja mora preko Partizana“.

Videoton - srećni što su izvukli Partizan; gazda pajtaši s Orbanom; budžet 12.000.000 i aždaja Henti

Klub iz Sekešfehervara je kvalifikacije počeo od prve runde. Najpre je eliminisa malteški Balzan, pa estonski Kalju Nome, da bi u minulom kolu priredio senzaciju izbacivši Bordo.

„Verujem da ćemo i Partizan, iako znam da će biti teško. Trener me je naučio da verujem. I ekipa mi je na dosadašnjim utakmicama pokazala da je sve moguće. Na primer, protiv Boroda smo bili u prednosti ili nisu izgubili tri od četiri poluvremena. A Francuzi su daleko poznatiji i bogatiji klub od nas“, dodao je Ištvan Garinči.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar