„Та-та пешкири“ су хит ове године

Ерин Робертсон коначно је решила женама проблем знојења испод груди – пешкир који иде око врата и својим крајевима обухвата груди.

Мода и љепота 14.08.2017 | 13:08
„Та-та пешкири“ су хит ове године

„Било да сте у сауни, теретани или само лешкарите по кући, 'та-та пешкир' је најбољи и најпријатнији пријатељ ваших груди“, написала је америчка дизајнерка.
Осим тога, како каже, сјајна је ствар за труднице и дојиље због меког и нежног материјала, који може да упија млеко.
Најзанимљивије је је њено објашњење зашто је „морала“ да смисли овако нешто.

„Живела сам у Лос Анђелесу и спремала се за први састанак са момком. Када сам изашла испод туша, нисам могла да престанем да се знојим – не због чињенице да је у питању први састанак, већ зато што је мој мали клима-уређај био покварен, а лето већ почело“, написала је Ерин на Фејсбуку.

„Све је било против мене. Покушала сам све: угурала сам пешкирић испод груди, натапкала сам пудер за бебе свуда по себи, чак сам и обукла мајицу и подвукла под груди да упије зној. Пешкирић је изгледао врло чудно, пудер је учинио да изгледам као крофна, а мајица је учинила да се знојим још више.“
„Док сам сушила косу, помислила сам: 'Мора да постоји бољи начин да спречим да ми зној цури низ стомак!' Звучи вам познато?“, наводи даље Робертсонова.

„Отишла сам на састанак и све време размишљала како да решим проблем...“

На крају јој је синуло, а нови „борац против зноја“ је пред вама.

РТС
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

велицине

14.08.2017 21:03

Немају они броја за мене. Груди, испод груди се не зноје бас толико. Треба редовно мјењати грудњак.Говорим о природним грудима. Да ли се силикон брзе грије, а тезе хлади је мозда питање цији одрговор је та-та - синоним за гоодбyе. Лицно бих посавјетовала дјевојке да не изидју с тим вани и онда плацу да су силоване.

ОДГОВОРИТЕ