Јокић је недодирљив, а шта кажу остали...

Денвер Нагетси од прошле зиме имају компас и екипу граде око Николе Јокића. Он није опција за трејд, али остали у случају добре прилике не би били поштеђени.

Кошарка 14.08.2017 | 18:30
Јокић је недодирљив, а шта кажу остали...
Један до играча који је доста профитирао од његових асистенција прошле сезоне био је и Џамал Мареј.

Иако Нагетси нису трејдовали младог бека до сада, када се на видику појавио Кајри Ирвинг, искушење је било велико. Мареј каже да је свестан гласина у вези са његовим именом и трејдом, прво за Џимија Батлера, а сада и за Ирвинга.

"Другачије је знати да бих сада могао бити у Кливленду. Могао бих да будем у Минесоти. Могао бих да будем било где кроз неколико дана. То ствара нервозу јер не знаш шта се дешава и зато што има толико гласина. Једоноставно морам да останем спреман за било коју пружену прилику", рекао је Мареј за Спортснет. 

Оно што би за поједине НБА ветеране било ствар посла, на младе играче делује другачије. Мареј је током руки сезоне имао скоро 9.9 поена, 2.6 скокова и 2.1 асистенцију по утакмици и проглашен је МВП играчем утакмице звезда у успону пролетос. 

Нагетси су када је реч о трејду за Џимија Батлера одбацили могућност да ће се одрећи Мареја. У Колораду се не би одрекли ни Герија Хериса јер са њима двојицом уз Јокића граде екипу која би уз помоћ Пола Милсапа већ наредне године могла да заигра у плејофу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар