Jokić je nedodirljiv, a šta kažu ostali...

Denver Nagetsi od prošle zime imaju kompas i ekipu grade oko Nikole Jokića. On nije opcija za trejd, ali ostali u slučaju dobre prilike ne bi bili pošteđeni.

Košarka 14.08.2017 | 18:30
Jokić je nedodirljiv, a šta kažu ostali...
Jedan do igrača koji je dosta profitirao od njegovih asistencija prošle sezone bio je i Džamal Marej.

Iako Nagetsi nisu trejdovali mladog beka do sada, kada se na vidiku pojavio Kajri Irving, iskušenje je bilo veliko. Marej kaže da je svestan glasina u vezi sa njegovim imenom i trejdom, prvo za Džimija Batlera, a sada i za Irvinga.

"Drugačije je znati da bih sada mogao biti u Klivlendu. Mogao bih da budem u Minesoti. Mogao bih da budem bilo gde kroz nekoliko dana. To stvara nervozu jer ne znaš šta se dešava i zato što ima toliko glasina. Jedonostavno moram da ostanem spreman za bilo koju pruženu priliku", rekao je Marej za Sportsnet. 

Ono što bi za pojedine NBA veterane bilo stvar posla, na mlade igrače deluje drugačije. Marej je tokom ruki sezone imao skoro 9.9 poena, 2.6 skokova i 2.1 asistenciju po utakmici i proglašen je MVP igračem utakmice zvezda u usponu proletos. 

Nagetsi su kada je reč o trejdu za Džimija Batlera odbacili mogućnost da će se odreći Mareja. U Koloradu se ne bi odrekli ni Gerija Herisa jer sa njima dvojicom uz Jokića grade ekipu koja bi uz pomoć Pola Milsapa već naredne godine mogla da zaigra u plejofu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar