Дежа ви и наставак шпанске сапунице...!

Барса опет нуди фудбалера и новац за Хангу! Кошаркашко-фудбалски трансфер, други покушај!

Кошарка 14.08.2017 | 17:30
Дежа ви и наставак шпанске сапунице...!
Тек нешто више од годину дана прошло је од званичног покушаја Барселонине управе да реализује трансфер који би пробио све досадашње оквире - да за прву иглу Басконије Адама Хангу искешира новац и у целу причу убаци и фудбалера из омладинског погона.

Овог лета Барселона је опет показала велико интересовање за мађарског репрезентативца, али после свих неуспелих покушаја, преговори две стране дошли су у дежа ви ситуацију - Барса поново нуди новац и фудбалера. Басконији би ишло 300.000 евра, што је висина обештећења од којег гигант из Блаугране не жели да одступи, док тим из Виторије тражи 2.000.000 евра. Фудбалер укључен у трансфер био би намењен Алавесу. Да би неупућеним читаоцима било лакше да разумеју целу причу, власник Басконије је уједно и први човек фудбалског клуба где игра Александар Катаи. У питању је Ђосеан Керехета, некада кошаркаш Басконије, а сада успешан бизнисмен.

Због Ханге, Басконије и Барселоне подигло се много прашине овог лета. Мађарски шутер је недавно продужио уговор са Басконијом, а онда је тужио клуб због 200.000 евра дуга, да би и тај проблем ускоро био решен. И поред тога Ханга инсистира на одласку у Барселону, док у Басконији оптужују ривала из Каталоније да је „помутио главу“ њиховом најбољем играчу.

Ипак, познаваоци кошаркашких прилика на Пиринејима тврде да ће се све завршити тако што ће Ханга парафирати трогодишњи уговор са Барсом и да ће у истом стајати и НБА клаузула, којом би Ханга био слободан да оде у Сан Антонио Спарсе већ наредног лета. 

Ипак, уверени смо да ће се овде још много тога десити пре него што било шта буде решено. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар