Суперкуп: Лацио - Јувентус... Навика је чудо!

Јувентус је приказао променљиве партије на Међународном купу шампиона, док је Лацио остварио сјајне резултате у припремним утакмицама.

Фудбал 13.08.2017 | 16:15
Суперкуп: Лацио - Јувентус... Навика је чудо!
Освајач италијанске "дупле круне" састаје се у Суперкупу са старом "муштеријом", екипом коју је пре само три месеца савладао са 2:0 у финалу купа одиграном на истом овом терену - римском Олимпику.

Иза Јувентуса је необично лето... Екипу су потресла два, не баш сасвим очекивана одласка и то управо играча који су Старој дами головима донели претходни тријумф над Лациом - Дани Алвес је прешао у Пари Сен Жермен, а Леонардо Бонучи у Милан. Неће се Бјанконери срушити због ова два трансфера, напуштала су их и већа имена, па су остајали на ногама. Међутим, они су показатељ да и у савршено усклађеном оркестру понекад могу да се јаве дисонантни тонови и зато га ваља повремено додатно штимовати.

У Торино су овог лета стигли Даглас Коста, Родриго Бентанкур, Матија де Шиљо, Војчех Шченсни и Федерико Бернардески, али медији на Апенинима спекулишу са још неким фудбалерима који би до краја прелазног рока могла да појачају шампиона. Није тајна да би тренер црно-белих Масимилијано Алегри желео да у свом тиму види српског репрезентативца из редова Лација Сергеја Милинковића Савића и његовог саиграча Кеиту Балдеа, међутим, Римљани тренутно не желе да их продају. Небескоплаве напустио је Лукас Биља (прешао у Милан), док су их појачали Лукас Леива, Адам Марушић и Фелипе Кајседо.

Алегријеви момци приказали су променљиве партије на Међународном купу шампиона, док је екипа Симонеа Инзагија остварила сјајне резултате у припремним утакмицама, мада су њени ривали били много слабији. У репризи Суперкупа од пре две године, када је Јуве такође победио резултатом 2:0, очекујемо слично.

Пројектовани састави:

ЈУВЕНТУС (4-2-3-1): Буфон - Лихтштајнер, Барзаљи, Кјелини, Сандро - Кедира, Пјанић - Даглас Коста, Дибала, Манџукић - Игуаин

ЛАЦИО (3-5-2): Стракоша - Валас, Де Фрај, Раду - Баста, Пароло, Леива, Милинковић Савић, Лулић - Имобиле, Кеита

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар