Коларов навлачи бијес навијача Лација!

Ако дам гол у градском дербију - славићу! Навијачи Роме биће одушевљени због овакве изјаве.

Фудбал 12.08.2017 | 23:00
Коларов навлачи бијес навијача Лација!
Обожавали су га на плавој страни Рима, а ако настави овако, обожаваће га и на оној већинској којој припадају навијачи Роме. Александар Коларов не само да је током припрема био један од најбољих играча Роме, већ је и изјавом на званичној промоцију навијачима Вучице ушао под кожу.

Наравно, односила се на његове италијанске почетке. У дресу Роминог љутог ривала Лација.

“Моја прошлост је то што јесте. Не могу и не желим да је заборавим, али као што сам тамо, па и у Манчестер Ситију давао својих 100 одсто, тако ћу радитии овде. Ако погодим у дербију - славићу”, искрено је распалио Коларов, иако би многи у његовој ситуацији изабрали неко опрезније, дипломатско решење.

Међутим, Коларов се није узбудио. Он размишља само о Роми. У Вечном граду га је сачекао Един Џеко са којим је дуго делио свлачионицу у Ситију, можда ће му се придружити и Ријад Марез, још један играч из Премијер лиге који се нашао на Ромином нишану.

“Топ играч наравно. Његов квалитет није споран. Веома је тешко чувати га. Био бих срећан да дође, али то је питање за спортског директора. Он доноси одлуке”, одговара Коларов.

А где ће он? Пеп Гвардиола је умео да га гурне на штопера. У Роми се чини да ће ипак назад на природну позицију бека.

“Дуго нисам играм на боку, али мислим да и даљем могу да допринесем. Дошао сам овде да побеђује, желим да поставим пример и на и ван терена. Са 31 годином осећам се зрелим и спремим. Са спортским директором сам се договорио за пет минута”, добро расположен јеКоларов.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар