Kolarov navlači bijes navijača Lacija!

Ako dam gol u gradskom derbiju - slaviću! Navijači Rome biće oduševljeni zbog ovakve izjave.

Fudbal 12.08.2017 | 23:00
Kolarov navlači bijes navijača Lacija!
Obožavali su ga na plavoj strani Rima, a ako nastavi ovako, obožavaće ga i na onoj većinskoj kojoj pripadaju navijači Rome. Aleksandar Kolarov ne samo da je tokom priprema bio jedan od najboljih igrača Rome, već je i izjavom na zvaničnoj promociju navijačima Vučice ušao pod kožu.

Naravno, odnosila se na njegove italijanske početke. U dresu Rominog ljutog rivala Lacija.

“Moja prošlost je to što jeste. Ne mogu i ne želim da je zaboravim, ali kao što sam tamo, pa i u Mančester Sitiju davao svojih 100 odsto, tako ću raditii ovde. Ako pogodim u derbiju - slaviću”, iskreno je raspalio Kolarov, iako bi mnogi u njegovoj situaciji izabrali neko opreznije, diplomatsko rešenje.

Međutim, Kolarov se nije uzbudio. On razmišlja samo o Romi. U Večnom gradu ga je sačekao Edin Džeko sa kojim je dugo delio svlačionicu u Sitiju, možda će mu se pridružiti i Rijad Marez, još jedan igrač iz Premijer lige koji se našao na Rominom nišanu.

“Top igrač naravno. Njegov kvalitet nije sporan. Veoma je teško čuvati ga. Bio bih srećan da dođe, ali to je pitanje za sportskog direktora. On donosi odluke”, odgovara Kolarov.

A gde će on? Pep Gvardiola je umeo da ga gurne na štopera. U Romi se čini da će ipak nazad na prirodnu poziciju beka.

“Dugo nisam igram na boku, ali mislim da i daljem mogu da doprinesem. Došao sam ovde da pobeđuje, želim da postavim primer i na i van terena. Sa 31 godinom osećam se zrelim i spremim. Sa sportskim direktorom sam se dogovorio za pet minuta”, dobro raspoložen jeKolarov.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar