Боаћи о головима: Почетак дуге и успјешне сезоне!

"Осећам се одлично поред својих саиграча на терену, ни у једној екипи се нисам тако добро уклопио", поручује Звездин центарфор.

Фудбал 12.08.2017 | 21:00
Боаћи о головима: Почетак дуге и успјешне сезоне!
Боакје, Боаки, Боаће или Боаћи? Можда неко и даље има дилему како се правилно изговара презиме Звездиног нападача, али у једно више нема сумње - овај момак зна да игра фудбал и постиже голове!

Нападач из Гане, некадашњи ђак Јувентусове школе, потом и првотимац Аталанте, од свог доласка у Црвену звезду постигао је 25 голова у 28 утакмица и на одличном је путу да ускоро постане најбољи стрелац од свих странаца који су икада наступали за црвено-беле.

Недавно је изјавио да много дугује београдском клубу, који га је вратио у "фудбалски живот" после играња за италијанског трећелигаша Латину, који је у међувремену банкротирао. Прилику да се одужи, имаће врло брзо - у двомечу последњег кола квалификација за Лигу Европе, против Краснодара.

"Увек је лепо бити у тиму где сви радите заједно и где сви имате исту визију. Осећам се одлично поред својих саиграча на терену, ни у једној екипи се нисам тако добро уклопио", поновио је нападач из Гане своју захвалност црвено-белима и после утакмице у Сурдулици, где је са два гола допринео убедљивој победи против Радника (5:0).

"Захваљујем се Богу на победи која је дошла у врло важном тренутнку за нас. Изузетно нам је битно да одржавамо континуитет добрих игара, посебно сада када имамо много важних утакмица испред себе. Када је синоћ судија одсвирао крај у Сурдулици своје мисли сам окренуо ка наредном противнику, сада нас занима само Бачка. Размишљамо о томе како да победимо што убедљивије и да и даље наше мрежа остане запечаћена у домаћем шампионату", додао је.

После седам голова на међународној сцени, Боаћи је серију наставио и у домаћем првенству.

"Драго ми је што сам отворио сезону голова и у Суперлиги и то са два поготка. Надам се да је ово само почетак дуге и успесне сезоне у којој ћу својим головима помоћи екипи да на крају славимо освајање шампионске титуле. Већ сам показао од старта сезоне да се одлично сналазим у ударцима са беле тачке, не фали ми сигурности. Када узмем лопту у руке знам где желим да заврши и то се увек и оствари. Други гол на јучерашњој утакмици био је атрактиван што ми је изузетно драго, јер волим да забавим публику", изјавио је Боаћи за клупски сајт.
Осврнуо се и на увек присутне навијаче Црвене звезде.

"Велику улогу у нашој јучерашњој победи, као и у свакој претходној, имали су наши навијачи. Они су фантастични, без њих ми не бисмо били овако велики и успешан клуб. Саиграчи су ми рекли да су навијачи на трибини истакли паролу подршке за Бранка Јовичића. То је прелеп гест и још једном су ме оставили без текста. Хвала им на томе".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар