Boaći o golovima: Početak duge i uspješne sezone!

"Osećam se odlično pored svojih saigrača na terenu, ni u jednoj ekipi se nisam tako dobro uklopio", poručuje Zvezdin centarfor.

Fudbal 12.08.2017 | 21:00
Boaći o golovima: Početak duge i uspješne sezone!
Boakje, Boaki, Boaće ili Boaći? Možda neko i dalje ima dilemu kako se pravilno izgovara prezime Zvezdinog napadača, ali u jedno više nema sumnje - ovaj momak zna da igra fudbal i postiže golove!

Napadač iz Gane, nekadašnji đak Juventusove škole, potom i prvotimac Atalante, od svog dolaska u Crvenu zvezdu postigao je 25 golova u 28 utakmica i na odličnom je putu da uskoro postane najbolji strelac od svih stranaca koji su ikada nastupali za crveno-bele.

Nedavno je izjavio da mnogo duguje beogradskom klubu, koji ga je vratio u "fudbalski život" posle igranja za italijanskog trećeligaša Latinu, koji je u međuvremenu bankrotirao. Priliku da se oduži, imaće vrlo brzo - u dvomeču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Krasnodara.

"Uvek je lepo biti u timu gde svi radite zajedno i gde svi imate istu viziju. Osećam se odlično pored svojih saigrača na terenu, ni u jednoj ekipi se nisam tako dobro uklopio", ponovio je napadač iz Gane svoju zahvalnost crveno-belima i posle utakmice u Surdulici, gde je sa dva gola doprineo ubedljivoj pobedi protiv Radnika (5:0).

"Zahvaljujem se Bogu na pobedi koja je došla u vrlo važnom trenutnku za nas. Izuzetno nam je bitno da održavamo kontinuitet dobrih igara, posebno sada kada imamo mnogo važnih utakmica ispred sebe. Kada je sinoć sudija odsvirao kraj u Surdulici svoje misli sam okrenuo ka narednom protivniku, sada nas zanima samo Bačka. Razmišljamo o tome kako da pobedimo što ubedljivije i da i dalje naše mreža ostane zapečaćena u domaćem šampionatu", dodao je.

Posle sedam golova na međunarodnoj sceni, Boaći je seriju nastavio i u domaćem prvenstvu.

"Drago mi je što sam otvorio sezonu golova i u Superligi i to sa dva pogotka. Nadam se da je ovo samo početak duge i uspesne sezone u kojoj ću svojim golovima pomoći ekipi da na kraju slavimo osvajanje šampionske titule. Već sam pokazao od starta sezone da se odlično snalazim u udarcima sa bele tačke, ne fali mi sigurnosti. Kada uzmem loptu u ruke znam gde želim da završi i to se uvek i ostvari. Drugi gol na jučerašnjoj utakmici bio je atraktivan što mi je izuzetno drago, jer volim da zabavim publiku", izjavio je Boaći za klupski sajt.
Osvrnuo se i na uvek prisutne navijače Crvene zvezde.

"Veliku ulogu u našoj jučerašnjoj pobedi, kao i u svakoj prethodnoj, imali su naši navijači. Oni su fantastični, bez njih mi ne bismo bili ovako veliki i uspešan klub. Saigrači su mi rekli da su navijači na tribini istakli parolu podrške za Branka Jovičića. To je prelep gest i još jednom su me ostavili bez teksta. Hvala im na tome".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar