Прва дама о бившем дечку...

Од када је постала прва дама Америке Меланија Трамп је постала повод за разно писање словеначких медија, а како тврди и за пласирање неистинитих прича.

Свијет 11.08.2017 | 14:36
Прва дама о бившем дечку...
Због све скандалознијих чланака који су се појављивали у словеначким медијима, Меланија Трамп је била принуђена да ангажује адвокатоци Наташу Пирц Мусар која је задужена за сву правну заштиту.

Након што се у њеној домовини појавила прича о наводним Меланијиним раним радовима у једној ескорт агенцији, коју је објавио и "Дејли Мејл", затекао ју је нови скандал.

Целим светом је почела да се шири прича о њеном бившем дечку, Словенцу под именом Јура Зорчић који тврди да му је Меланија била девојка раних деведесетих година.

"Позвала сам га у канцеларију зато што сам хтела да му појасним да Меланија не жели да он прича о њој. Признала је да се познају, али никад му није била девојка и због тога је требало да потпишу уговор да ће престати причати такве ствари", испричала је Наташа Пирц Мусар, Меланијина адвокатица.

Причу о њеном првом дечку потврдио је и Бојан Пожар, аутор књиге " Меланија Трумп - Поверљива прича" који је испричао да му је Зорчић изнео занимљиве податке, који су га интригирали да напише књигу.

"Јура ми је рекао да се срео са Меланијом у Њујорку и да га је баш изненадило да његова бивша девојка више воли да прича на енглеском уместо на словенском", истакао је Бојан.

Иначе, пре него што је Меланија унајмила адвокатицу, Јура Зорчић је редовно разговарао са новинарима разних медија, а показивао је чак улицу где су упознали. Он је такође говорио да Меланија никада није била типична Словенка, али након разговоара са Наташом све се променило....

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

АЛБАТРОС

11.08.2017 13:15

А, ЈЕСМО ПРИМИТИВНИ БАЛКАНЦИ. БАВИМО СЕ СА СОБОМ, А НЕ СА ДРУГИМА. МИ ЦЕМО ОДАВДЕ СА БАЛКАНА ПАМЕТОВАТИ ПРВИМ ЉУДИМА НАЈМОЦНИЈЕ ЗЕМЉЕ СВИЈЕТА. ТРАЦЉИВОСТ ЈЕ ИЗРАЗ ПРИМИТИВИЗМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исправка:

11.08.2017 20:13

Словенци немају ћ. Господин је Хрват са словенском путовницом.

ОДГОВОРИТЕ