Prva dama o bivšem dečku...

Od kada je postala prva dama Amerike Melanija Tramp je postala povod za razno pisanje slovenačkih medija, a kako tvrdi i za plasiranje neistinitih priča.

Svijet 11.08.2017 | 14:36
Prva dama o bivšem dečku...
Zbog sve skandaloznijih članaka koji su se pojavljivali u slovenačkim medijima, Melanija Tramp je bila prinuđena da angažuje advokatoci Natašu Pirc Musar koja je zadužena za svu pravnu zaštitu.

Nakon što se u njenoj domovini pojavila priča o navodnim Melanijinim ranim radovima u jednoj eskort agenciji, koju je objavio i "Dejli Mejl", zatekao ju je novi skandal.

Celim svetom je počela da se širi priča o njenom bivšem dečku, Slovencu pod imenom Jura Zorčić koji tvrdi da mu je Melanija bila devojka ranih devedesetih godina.

"Pozvala sam ga u kancelariju zato što sam htela da mu pojasnim da Melanija ne želi da on priča o njoj. Priznala je da se poznaju, ali nikad mu nije bila devojka i zbog toga je trebalo da potpišu ugovor da će prestati pričati takve stvari", ispričala je Nataša Pirc Musar, Melanijina advokatica.

Priču o njenom prvom dečku potvrdio je i Bojan Požar, autor knjige " Melanija Trump - Poverljiva priča" koji je ispričao da mu je Zorčić izneo zanimljive podatke, koji su ga intrigirali da napiše knjigu.

"Jura mi je rekao da se sreo sa Melanijom u Njujorku i da ga je baš iznenadilo da njegova bivša devojka više voli da priča na engleskom umesto na slovenskom", istakao je Bojan.

Inače, pre nego što je Melanija unajmila advokaticu, Jura Zorčić je redovno razgovarao sa novinarima raznih medija, a pokazivao je čak ulicu gde su upoznali. On je takođe govorio da Melanija nikada nije bila tipična Slovenka, ali nakon razgovoara sa Natašom sve se promenilo....

Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ALBATROS

11.08.2017 13:15

A, JESMO PRIMITIVNI BALKANCI. BAVIMO SE SA SOBOM, A NE SA DRUGIMA. MI CEMO ODAVDE SA BALKANA PAMETOVATI PRVIM LJUDIMA NAJMOCNIJE ZEMLJE SVIJETA. TRACLJIVOST JE IZRAZ PRIMITIVIZMA.

ODGOVORITE
Name

Ispravka:

11.08.2017 20:13

Slovenci nemaju ć. Gospodin je Hrvat sa slovenskom putovnicom.

ODGOVORITE