Краљица рекла своје: Краљ је...

Британски принц Чарлс прескочен у наследном низу за краљевски трон. Биограф Ларкомб: Однос принца са оцем дебело је нарушен.

Свијет 11.08.2017 | 12:34
Краљица рекла своје: Краљ је...
Потрес у британској краљевској породици! Краљица Елизабета Друга (91) је званично, према писању британских медија, именовала свог унука, принца Вилијама (35) и његову супругу Кејт Мидлтон за следећег краља и краљицу Велике Британије. Чињеница да је прескочила сина принца Чарлса (68) усталасала је Острво.

Поједини медији су писали: "Извини, Чарлсе!

"Њено величанство је спознало да су Вилијам и Кејт будућност Британије. Она је провела 65 година трудећи се да кућа Виндзор преживи и сматра да њих двоје имају енергију и медијски квалитет да наставе тај посао у модерном свету. Краљица Елизабета увек је чинила оно што је, дугорочно, најбоље за монархију, а такав је случај и сада", казао је медијима неименовани инсајдер у Бакингемској палати.

Британска штампа после ове "бомбе" пише да је "после толике драме око краљевске породице током протеклих деценија, краљица закључила да монархија више не ужива углед нити има моћ које је некад имала". У њеним очима, Вилијам и Кејт су двоје људи који могу да преокрену имиџ британске круне. Одлука, иначе, коинцидира са 20. годишњицом смрти леди Дајане, прве Чарлсове супруге и мајке принца Вилијама:

"Ова краљичина одлука, нажалост, негативно ће утицати на однос принца Вилијама са оцем принцом Чарлсом. Занимљиво је да Камилу Паркер Боулс (70), која је краљичина снаја протеклих 12 година, нимало није насекирала ова одлука. Напротив, она је потајно одушевљена тим потезом владарке. Њој је и превише драме коју је трпела око себе и терета на леђима за два живота, а не за један. Чарлса је, међутим, заиста задесила тужна судбина, јер ће га историја памтити као човека који је најдуже чекао на круну, да би се на крају испоставило да је све било узалудно", оцењује Данкан Ларкомб, краљевски биограф.

И после недавног петодневног боравка принца Вилијама и Кејт Мидлтон у Берлину, који је организовао Форин офис, лист "Зидојче цајтунг" је описао пар као "тајно оружје њеног величанства" које су Бакингемска палата и Лондон послали у "дипломатску мисију да ублаже страховања земаља чланица ЕУ после гласања о изласку Британије из Уније". Лондон је, оценили су немачки медији, послао "нову генерацију у офанзиву шарма", а не принца Чарлса и Камилу.

ЕЛИЗАБЕТА ЧАРЛСУ НАЛОЖИЛА РАЗВОД?

Краљица Елизабета Друга, наложила је, наводно, сину, принцу Чарлсу и покојној Дајани, да се разведу. "Леди Ди никад није хтела да оконча свој брак, упркос турбуленцијама, али јој је одлука о његовом трајању узета из руку", сведочио је за медије њен бивши батлер Пол Барел. Дајана, наводно, није хтела да јој синови Вилијам и Хари одрастају у некомплетној породици, јер је и сама кроз то прошла.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кејт подсјеца на Дајану

11.08.2017 12:04

Набице Вилијаму врло брзо рогове, као сто је и Дајана Царлсу.

ОДГОВОРИТЕ